Ne tamo!

REAL ŽELEO GOL, ANĆELOTIJEV OMILJENI IGRAČ POGODIO TERASU: Hit snimak iz Španije - ubacio loptu u nečiji stan! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Urugvajski fudbaler Federiko Valverde postigao je nekoliko sjajnih golova u sezoni, ali sada nije bio ni blizu.

Izvor: Twitter/WolfRMFC/printscreen

Fudbaleri Real Madrida doživeli su šokantan poraz od Rajo Valjekana (3:2) u spektakularnom meču odigranom u ponedeljak uveče i nakon tog kiksa prepustili su lidersku poziciju na tabeli Barseloni. Madriđani su u malom gradskom derbiju veoma rano primili prvi gol, do poluvremena je bilo 2:2, a od 67. minuta je Rajo imao prednost. I uspeo je da je sačuva, zbog neverovatnog udarca Federika Valverdea.

Jedan od omiljenih fudbalera Karla Anćelotija imao je u finišu susreta priliku da donese izjednačenje i osvoji bod za svoj tim, ali nije bio precizan. Nakon kornera izvedenog sa leve strane igrači Reala, pa čak ni golman Kurtoa, nisu uspeli da ugroze gol, a izbačena lopta odbila se do Urugvajca. Mladi fudbaler Reala probao je da postigne pogodak, a zapravo je pogodio terasu na zgradi iza stadiona!

Ljudi koji su sa terase gledali derbi Madrida ostali su šokirani, a navijači na stadionu nasmejali su se kada su videli gde odlazi projektil koji je poslao Valverde. Iako na snimku ne deluje da je zgrada blizu, odnosno odmah iza tribine, vezni fudbaler je uspeo da šutne loptu u nečiji stan.

Bio je to jedan od Realovih poslednjih pokušaja na ovom izuzetno dramatičnom meču. Na kraju je ostalo 3:2 za domaći tim, koji je zbog ponovljenog penala Oskara Treha stigao do pobede i skoka na osmo mesto tabele, pa se sada o Rajo Valjekanu može pričati kao o kandidatu za izalazk na evropsku scenu narednog leta. Pogledajte Valverdeov pokušaj: