LJUBAV!

SA JAMAJKE STIGAO U SRBIJU, PA SMUVAO LEPOTICU: Promenio tri kluba u Superligi, ali Irenu neće - gledala ga u Humskoj!

Autor Dušan Ninković

Mladi fudbaler Norman Kembel (22) u vezi je sa Srpkinjom Irenom Drobac koju na Instagramu prati preko 40 hiljada ljudi.

Izvor: MNPress/Instagram/irenadrobac/printscreen

Fudbalskoj javnosti u Srbiji Norman Kembel, brzonogi ofanzivac sa Jamajke, postao je poznat kada je iz rodne zemlje stigao na pozajmicu u Grafičar. U tom trenutku delovalo je da će preko filijale Crvene zvezde pokušati da se izbori za priliku na stadionu "Rajko Mitić", ali je nakon nekoliko meseci u Srbiji on promenio klub. Pojačao je Čukarički, trenutno igra u Javoru, a u Srbiji mu je očigledno veoma dobro.

U prilog tome ide i detalj iz ljubavnog života reprezentativca Jamajke. Krilni napadač tima iz Ivanjice smuvao je devojku iz Srbije i veza sa njom odnedavno je "javna". Irena Drobac, "make up artist" i model sa Instagrama, izabranica je fudbalera sa Jamajke koji u Srbiji igra već više od dve godine!

Između ostalog, ona je na svojim profilima na društvenim mrežama podelila nekoliko storija na kojima se vidi Kembel, a pre nekoliko nedelja uživo je gledala meč na kojem je igrao. Irena se našla u Humskoj, gde su fudbaleri Javora šokirali Partizan (3:3) i u finišu susreta osvojili slađi bod. Sa vrednim kapitalom otputovali su za Ivanjicu, a tokom 90 minuta meča Normana je sa tribina bodrila njegova devojka. Ovo je Irena, devojka fudbalera sa Jamajke:

Nije poznato koliko dugo su u vezi Srpkinja i fudbaler sa Jamajke, ali je očigledno da njihova ljubav cveta. Na nju nije uticalo ni što se Norman Kembel nakon igranja za Grafičar i Čukarički preselio u Ivanjicu gde igra za Javor. On je pre nekoliko meseci pojačao ovaj klub, a na dosadašnjih 18 mečeva za Javor u Superligi Srbije postigao je dva gola i upisao jednu asistenciju. Pogledajte Normana u akciji na superligaškim terenima:

Podsećamo, ekipa iz Ivanjice sjajno je počela sezonu i nakon nekoliko kola bila je u vrhu tabele, ali usledio je niz lošijih rezultata. Bod osvojen protiv Partizana jedini im je u poslednjih sedam kola, a nakon 18 rundi Superlige imaju samo 13 osovjenih bodova. Lošiji učinak od Ivanjičana trenutno imaju samo Mladost GAT i Radnik iz Surdulice, pa je pred Javorom deo sezone u kojem će se boriti za opstanak.