SJAJNO

NEMAC PROVOCIRAO SRBE, PA GA MITROVIĆ NOKAUTIRAO! Urnebesan snimak pred Mundijal, Vlahović i Ronaldo gledali! (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Smešan snimak jednog crtanog filma pred početak Svetskog prvenstva.

Izvor: MN Press/YouTube/screenshot/442oons

Aleksandar Mitrović nokautira Tomasa Milera pred meč osmine finala na Svetskom prvenstvu. Nije u pitanju stvarnost, već jedan zanimljiv crtani film koji je objavljen uoči Mundijala. U pitanju je komičan snimak na kom poznati "442oons" sa skoro 4 miliona pratilaca na "YouTube" iznosi svoja predviđanja za predstojeće takmičenje.

Tako su oni prognozirali da će se za četvrtfinale boriti Srbija i Portugal. U vom klipu "orlove" u igranju "Sonija" predstavljaju Dušan Vlahović i Aleksandar Mitrović, dok su na drugoj strani Kristijano Ronaldo i Bruno Fernandeš. U dva navrata tu se pojavljuje Tomas Miler sa dve šale i oba puta ga zbog toga Mitrović udara pesnicom u lice. U ovoj simulaciji Portugalci dobijaju meč, a Ronaldo je igrao sam, pošto je Bruno otišao sa svog mesta još na početku.

Kada su u pitanju njihove prognoze, u osmini finala igraće Holandija-Vels, Argentina-Danska, Nemačka-Hrvatska, Brazil-Urugvaj, Engleska-Senegal, Francuska-Poljska, Belgija-Španija i Portugal-Srbija. Na snimku ispod možete pogledati kako izgleda njihova simulacija i kako su oni na komičan način sve to predstavili.

Crtani film pred početak Mundijala
Izvor: YouTube/442oons