AU!

FUDBALER ZVEZDE DAO GOL, PA RAZBESNEO RONALDA I PORTUGALCE! Bukari se javio iz Katara: "Čitam komentare i to NIJE tačno"

Autor Nemanja Stanojčić

Osman Bukari dao je gol protiv Portugala ,pa je morao da se pravda na društvenim mrežama.

Izvor: Profimedia

Osman Bukari dao je gol za Ganu protiv Portugala u Kataru i to je proslavio kao Kristijano Ronaldo. Skočio je u vazduh i izgovorio čuveno "Siu". To se nije dopalo svima na stadionu, posebno ne čoveku kog je kopirao. Kamere su uhvatile njegovu reakciju i videlo se da je među prvima zbog toga protestovao.

Zbog toga su ga pojedinci napali, posebno na društvenim mrežama, tvrdili su da je na taj način pokazao nepoštovanje prema Portugalcu, pa je posle svega toga i fudbaler Crvene zvezde odlučio da se oglasi i da reši sve nedoumice. "Primetio sam mnogo komentara koji govore da sam pokazao nepoštovanje prema Ronaldu. To nije tačno, preplavile su me emocije u momentu kada sam dao gol na Svetskom prvenstvu za svoju zemlju i to sam proslavio. Moje vaspitanje mi ne dozvoljava da pokažem nepštovanje prema starijima, a kamoli prema jednom od mojih idola. Hvala vam na podršci, idemo dalje", napisao je Bukari na Tviteru.

Podsetimo u toj utakmici Portugalci su slavili sa 3:2. Ronaldo je dao prvi gol sa penala u 65. minutu, posle penala koji je izazvao dosta kontroverzi. Aju je izjednačio u 73. minutu, da bi onda Feliks u 78. i Leao u 80. doneli veliku prednost (3:1). Onda je Bukari u 89. smanjio rezultat, a mogla je Gana i do izjednačenja u nadoknadi. Golman Kostaj e spustio loptu na zemlju, nije primetio protivničkog igrača iza, Vilijams se zaleteo, uzeo mu loptu i okliznuo se kada je trebalo da šutira.