PROBLEMI

HAOS NA MUNDIJALU, IZBIO POŽAR U BLIZINI NAVIJAČKOG SELA: Vidi se gusti CRNI dim, oglasili se vatrogasci! (FOTO)

Autor Nemanja Stanojčić

Požar u blizini navijačkog sela u Kataru...

Izvor: Twitter/screenshot/FrancoCristofanelli

Loše vesti stižu iz Katara, izbio je požar u jednom navijačkom selu, vidi se gusti crni dim i ljudi su zbog toga bili panici. Strani mediji navode da je došlo do požara u jednoj zgradi u Lusaliju u neposrednoj blizini zone u kojoj se nalazi publika. Prema prvim informacijama koje stižu odande, do požara je došlo u jednoj zgradi koja se nalazi u blizini jednog navijačkog sela. U pitanju je jedno od skladišta.

Vatrogasna vozila ekspresno su stigla na mesto događaja i uspeli su da ugase požar. Tamošnji mediji javljaju da su se vatrogasci ogasili i dobra vest je da nema povređenih i da je sve brzo rešeno. Požar je ugašen i sprečena je veća šteta. Kada su se pojavile prve fotografije sa lica mesta, sa jednog od navijačkih sela u blizini, delovalo je da je požar izbio baš u samom selu. Međutim, ubrzo je ustanovljeno da je to u blizini i da oni nisu ugroženi.

A, kako izgledaju navijačka sela u Kataru, zašto košta 200 dolara za veče i šta sve možete tamo da nađete mogli ste već da pročitate na MONDU. Kao i obično, neki su zadovoljni, neki nisu, ali su svi tu sa jednim ciljem, da podrže svoje reprezentacije na Svetskom prvenstvu.