Šta je po sredi?

KRISTIJANO OKUPIO PORTUGALCE POSLE MEČA, TROJICA SAIGRAČA GA ODBILA: Isplivala slika, svi se pitaju gde su oni! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Tri saigrača nisu htela na večeru posle meča sa Kristijanom Ronaldom, a među njima ipak nije bio Bruno Fernandeš.

Izvor: Profimedia

Reprezentacija Portugala je u prvom kolu Svetskog prvenstvasavladala Ganu 3:2 u dramatičnom meču, a prvi gol na utakmici delo je Kristijana Ronalda koji je bio precizan sa bele tačke. Posle utakmice iskusni napadač je pozvao ceo tim na večeru, ali se nisu svi pojavili.

Posle svega Kristijano Ronaldo je objavio sliku iz luksuznog "Tatel de Doha" restorana, a na njoj se jasno videlo ko fali na okupljanju. Iako je bilo priče da je Ronaldo u sukobu sa doskorašnjiim kolegom iz Mančester junajteda Brunom Fernandešom, on je bio tu.

Nedostajao je dvojac iz Mančester sitija Žoao Kanselo i Bernardo Silva, a tu nije bio prisutan ni rezervni golman nacionalnog tima i prvi čuvar mreže Vulverhempton Vonderersa Žoze Sa! Pogledajte tu fotografiju:

Kristijano Ronaldo je pred Svetsko prvenstvo šokirao javnost svojim javnim obraćanjem i intervjuom u kome je napao Mančester junajted, trenera Erika ten Haga i porodicu Glejzer koja poseduje klub. Nakon toga je dobio otkaz u Mančester junajtedu i sada je slobodan igrač. 

Ipak sa Portugalom je dobro počeo na Mundijalu i posle pobede nad Ganom Portugal je nadomak prolaska dalje u nokaut fazu Mundijala u Kataru, Svetskog prvenstva koje će biti Kristijanovo poslednje.