Podrška!

JOKIĆA PITALI ZA SRBIJU, ON POSLAO PORUKU PIKSIJEVIM "ORLOVIMA": U fudbal se ne razume, ali navija za reprezentaciju!

Autor Dušan Ninković

Najbolji srpski košarkaš poslao je poruku fudbalerima koji se ovih dana bore u Kataru.

Izvor: Twitter/arenasport_tv/printscreen

Fudbalskoj reprezentaciji Srbije na Mundijalu u Kataru ostalo je još samo "finale", poslednji meč grupne faze. Pobeda nad Švajcarcima verovatno bi "orlovima" donela plasman u nokaut fazu, pa svi navijači sa nestrpljenjem čekaju petak i odigravanje tog susreta. Među njima je i dvostruki MVP NBA lige Nikola Jokić, koji je poslao poruku fudbalerima.

Na konferenciji posle meča sa Hjustonom na kojem je dominirao, Jokić je kratko govorio i o fudbalu. Istakao je da nije stručnjak i da će verovatno detalji odlučiti, a selektoru Stojkoviću i reprezentativcima poželeo je mnogo sreće u poslednjoj utakmici grupne faze.

"Imamo šansu, na nama je, to je najbitnije. Nemam šta da im kažem, srećno i sve ili ništa! Verovatno presuđuju detalji. Ne razumem se u fudbal nimalo, ali sigurno će neki detalji da presude i oni treba da se ispoštuju", rekao je najbolji srpski košarkaš. Pogledajte kako je on odgovarao na ovo novinarsko pitanje.

Podsećamo, reprezentacija Srbije poslednji meč grupne faze na Mundijalu igra protiv Švajcarske. Ta utakmica na programu je drugog decembra od 20 časova. Porede pobede "orlova" nacionalnom timu Srbije potrebno je i da Kamerunci ne savladaju Brazil u istom terminu.