Fudbal

VRELA HRVATICA MAMILA UZDAHE NA TRIBINAMA, PA ISPROZIVALA NAPADAČA: Lukaku i ja smo najviše pokazali! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Ivana Knol je bila sjajno raspoložena posle prolaska Hrvatske u nokatu fazu takmičenja.

Izvor: Profimedia

Zgodna Hrvatica Ivana Knol ponovo je bila u centru pažnje na meču Svetskog prvenstvaHrvatske i Belgije na kome su šokantni promašaji Romelua Lukakua doneli njenom timu prolaz dalje! Lepotica iz Čapljine je ponovo mamila uzdahe svojim izdanjem na tribinama.

Bila je opet u uskim helankama i topu koji nije pokrivao puno, a posle utakmice nije propustila priliku da "bocne" napadača protivnika: "Osim mene i Lukaku je danas najviše pokazao", napisala je uz osmeh Ivana Knol!

Ivana svuda prati nacionalni tim Hrvatske i uvek ima modne detalje u bojama hrvatske zastave, a evo kako se predstavila publici u Kataru:

Ipak, nije joj bilo svejedno kadaje dolazila u ovu islamsku zemlju poznatu po šerijatskim zakonima, Morala je prvo da se raspita kako se  dase pojavi u Kataru i kako sme da se pojavi na samom stadionu.

"Lokalci su mi potvrdili da mogu da nosim šta god hoću, ali nisam očekivala da moj video na kome se šetam plažom u bikiniju bude tako velika tema. Cela država priča o tome i svi me znaju, jako sam lepo prihvaćena. Nisam se plašila da će me zbog toga neko ovde uhapsiti jer kome smeta ako nosim bikini? Ako zbog toga treba da me uhapse, uhapsite me", rekla je Ivana za "TMZ".