Verujemo!

DA SE NE ZA**BAVAMO - JE L' VERUJEMO ILI NE VERUJEMO! Pitali smo Srbe ko će dati gol - Jović? Vlahović? Evo ko!

Autor Dušan Ninković

Na ulicama Dohe već su spremni srpski navijači, koji će od 20:00 bodriti reprezentaciju protiv Švajcarske!

Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Fudbalsku reprezentaciju Srbije na Mundijalu u Kataru čeka najveći ispit - Švajcarska! Pobeda gotovo sigurno garantuje prolaz u nokaut fazu, pa euforija među srpskim navijačima u Dohi ne treba da čudi. Kolega Milutin Vujičić sa lica mesta šalje snimke na kojima se vide fanove u dresovima Srbije koji su sigurni u pobedu!

Oni se nekoliko sati pre meča okupljaju na ulicama Dohe, uvereni u trijumf nad Švajcarcima. To je lep znak, a nadamo se da će i njihov optimizam uspeti da se prenese na igrače. Selektoru Draganu Stojkoviću i "orlovima" potrebna je pozitivna energija pred večerašnji meč, a nema sumnje da bi huk sa tribine bio korak u pravom smeru pred "finale" naše reprezentacije.

Jedna grupa navijača već je objasnila našem kolegi da će Srbija rutinski slaviti večeras! "Očekujemo pobedu. Iz keca u kec! Da se dogovorimo, nemojte se zaje*avati, je l verujemo ili ne verujemo", rekli su momci koje je Milutin sreo, a zatim počeli raspravu oko strelaca. Jedan od njih predlagao je Jovića, dok su dvojica bili za Vlahovića koji na prethodnim mečevima nije bio dovoljno spreman. Kada su uspeli da se dogovore, počeli su i navijački pokliči. Poslušajte:

"Samo finansijski", rekao je jedan od srpskih navijača na pitanje da li se plaši Švajcaraca! On i njegovi prijatelji prognozirali su rezultat 3:1 za Srbiju, uz golove Mitrovića, Vlahovića i Tadića. Poslušajte kako je to izgledalo:

Takođe, pobedu Srbije prognozirao je i navijač sa šajkačom kojeg je kolega vujičić sreo u Kataru. On je siguran u trijumf Srbije, ali nije siguran da će Brazilci odigrati pošteno! Po njegovim rečima, osveta za povredu Nejmara moglo bi da bude izbacivanje Srbije, odnosno puštanje Kameruna da pobedi večeras!

A ovako izgleda atmosfera na ulicama Dohe, nekoliko sati pred meč Srbije i Švajcarske. Pogledajte kadrove: