Strašno

JEZIVA REČENICA U ANALIZI MUNDIJALA: Skandal - Ismevao igrača poređenjem sa serijskim silovateljem i pedofilom?!

Autor Nikola Lalović

Grozan tekst u francuskim medijima zapanjio je belgijsku javnost nakon meča Belgije i Hrvatske. Zaista, granica mora da postoji sa ovakvim stvarima.

Izvor: Profimedia/YouTube/screenshot/60 Minutes Australia

Francuski mediji su definitivno dodakli dno dan posle meča Belgije i Hrvatske na Svetskom prvenstvu. Ispala je Belgija nakon remija bez golova sa Hrvatskom, a na francuskom sajtu "So Foot" izašlaje grozna analiza meča. 

Novinar tog francuskog portala ocenio je nastup Drisa Mertensa sa 3/10 na ovom meču, što i nije daleko od istine s obzirm na učinak na terenu, ali onda je iskoristio referencu na serijskog pedofila i silovatelja Marka Dutroa kada je opisivao igru ovog špica!

"Još jedan mali Belgijanac je nestao, ali ovoga puta Mark Dutro nema veze sa tim", napisano je u francuskim medijima! 

Mark Dutro je serijski silovatelj i pedofil iz Brisela čija su zverstva devedesetih godina užasnula belgijsku javnost.On je uhvaćen 1989. godine i optužen da je ubio i silovao pet devojčica, ali je pušten na slobodu samo tri godine kasnije. Nakon toga je ponovo uhapšen 1996. godine i dokazano je da je oteo i seksualno napastvovao šest devojčica koje su imale između 8 i 19 godina, od čega je četiri ubio.

Dobio je kaznu doživotnog zatvora, a njegovo suđenje je pratila cela belgijska javnost. Nakon svega snimljeno je nekoliko dokumentaraca o njegovim zverstvima, a na kraju je dokazano da je imao najmanje 11 žrtava, mada se sumnja da je taj broj mnogo veći.