Fudbal

REAL SPREMIO 2 BOMBE POSLE MUNDIJALA: Hoće najveću englesku zvezdu i momka koji Mesiju čuva leđa!

Autor Nikola Lalović

Dva transfera su prioritet, a sve da bi se podmladio vezni red koji je odavno u godinama.

Izvor: Profimedia

Real Madrid ima dve transfer želje za januar, a oba igrača na Svetskom prvenstvu blistaju. Videli smo u meču Engleske i Senegala kako igra Džud Belingem koji je komandovao igrom tima Gereta Sautgejta i fenomenalno asistrirao za prvi gol na meču, a druga meta je Argentinac Enco Fernandez. 

Defanzivni vezista Benfike je "upao" u startnu postavu Argentine nakon što su i Leandro Paredes i Gvido Fernandez na prvim mečevima na prvenstvu razočarali pa nakon što je protiv Saudijske Arabije i Meksika ulazio sa klupe u naredna dva duela je imao priliku da startuje. Protiv Meksika je dao i fenomenalan gol, a za ovog 21-godišnjeg zadnjeg veznog cena koju je Real Madrid spreman da plati je 80.000.000 evra. 

Što se tiče Belingema koji je glavni igrač Engleske na ovom prvenstvu on je i najvredniji fudbaler na celom Mundijalu prema nekim procenama vredi preko 160.000.000 evra. Ipak pošto mu ugovor sa Borusijom Dortmund ističe u junu 2025. godine Nemci nemaju nameru da žure sa prodajom i za sada navodno odbijaju ponude od 100.000.000 koje šalje "kraljevski klub. 

Jasno je da posle odlaska Kazemira iz kluba sada se traže zamene i za Luku Modrića i Tonija Krosa koji i dalje igraju fenomenalno ali ih polako stižu godine. Stigli su prvo Eduardo Kamavinga, pa Oreljan Čuameni, a sada bi Real već u januaru mogao da dovede nove mlade snage na "Santjago Bernabeu".