Fudbal

KRISTIJANO RONALDO ZAPLAKAO I OTIŠAO U ISTORIJU! Ovo će ga zauvek boleti - 16 GODINA je pokušavao i nije uspeo!

Autor Mladen Šolak

Ronaldo je uplakan završio svoj poslednji pokušaj da osvoji jedinu titulu koja mu nedostaje.

Izvor: TV Arena sport

Kako je samo tužan bio Kristijano Ronaldo kad je sa Portugalom ispao u četvrtfinalu Svetskog prvenstva od Maroka! Ponovo je bio rezerva, selektor Fernando Santoš da mu je šansu početkom drugog dela, ali ni on ni bilo ko u njegovom timu nije uspeo da zatrese mrežu prve afričke selekcije koja je dogurala ovako daleko.

Kristijano Ronaldo je zaplakao odmah posle utakmice, pre nego što je otišao u svlačionicu. Iako fanatično brine o svom telu i formi, još na ovom Mundijalu je izgubio mesto u timu i nerealno je očekivati da bi za njega moglo da bude mesta i na Svetskom prvenstvu 2026, kada će imati 41 godinu.

Ove fotografije uplakanog Kristijana obići će svet!

Mnogo toga pisano je o Kristijanu prethodnih dana, od kada ga je selektor Fernando Santoš izbacio iz startne postave. Najbolji portugalski fudbaler u istoriji bio je navodno izuzetno ljut zbog toga, samo je otišao sa terena posle pobede u osmini finala protiv Švajcarske, a ove subote igrao je protiv Maroka čitavo drugo poluvreme. I nije bilo dovoljno.

"CR7" je pred odlazak u Saudijsku Arabiju da igra fudbal izjednačio svetski rekord u broju odigranih utakmica za reprezentaciju (196), sa njom je postao šampion Evrope 2016. ali u biografiju neće moći da upiše da je osvojio jedini trofej koji mu je nedostajao - titulu prvaka sveta. Prvi put je nastupio na Mundijalu još 2006. u Nemačkoj i ispostavilo se da je tada stigao najdalje - do polufinala, u kojem je Portugal ispao od Francuske, golom Zinedina Zidana iz penala u 33. minutu.