Neverovatno!

TAST POZNATOG FUDBALERA SPREMAO PUČ U NEMAČKOJ! Uhapšen zbog desničara i monarhije, a ćerka mu ljubi štopera Reala!

Autor Dušan Ninković

Ni kriv ni dužan prethodnih dana u centru pažnje našao se David Alaba, jer je njegov tast uhapšen u Nemačkoj. On je, sa preko 20 osoba, planirao državni udar i povratak kralja!

Izvor: Instagram/shaliimaar/printscreen

Poslednjih dana u Nemačkoj pažnja javnosti bila je usmerena na veliku aferu u kojoj je uhapšeno čak 25 ljudi. Navodno, oni su planirali puč u državi, a u organizaciji jedne Ruskinje našao se i tast poznatog fudbalera. Frank Hepner (62) takođe je uhapšen u ovoj akciji, a više detalja o njemu isplivalo je u javnost tek narednih dana.

Hepner je ugostitelj, vlasnik lanca restorana i šef kuhinje koji se posebno bavi specijalitetima iz Azije. Pored toga što je u "novoj Nemačkoj" nakon državnog udara i dolaska kraljevske porodice na vlast Hepner trebalo da bude zadužen za "kantine" po celoj zemlji, on je javnosti poznat i zbog zeta. Njegova ćerka Šalimar izabranica je Davida Alabe, fudbalera Real Madrida. Ovako izgleda Šalimar. 

Ovakav razvoj situacije sigurno će naštetiti ugledu porodice Hepner, ali svakako nije bio potreban ni Davidu Alabi. Istina, fudbaler Real Madrida nije mogao da kontoliše svog tasta i zabrani mu učešće u desničarskoj akciji koja je za cilj imala povratak monarhije. Frank je uhapšen u zimovalištu Kicbil gde ima restoran, a za sada nije poznato da li je on bio član organizacije Građani Rajha" ili samo simpatizer ove ekstremističke ideologije.

Šalimar i David verovatno su se upoznali u Minhenu, gde je reprezentativac Austrije godinama igrao za Bajern. Početkom 2022. godine njih dvoje su dobili sina. Pogledajte zajedničke fotografije Davida Alabe i njegove žene Halimar Hepner: