UŽAS

ZABORAVILI GA SVI NAKON HOROR POVREDE IZ KATARA: Tri operacije, SLOMLJENO rebro i povreda pankreasa - PROLAZI KROZ PAKAO

Autor Petar Đukanović

Nakon stravične povrede u prvom kolu Svetskog prvenstva defanzivac Saudijske Arabije prolazi kroz pakao, nedelje provodi u bolnici, a imao je i tri operacije.

Izvor: profimedia/twitter/Al Arabiya English

Reprezentativac Saudijske Arabije Jaser Al Šarani na prvoj utakmici Mundijala u Kataru protiv Argentine doživeo je tešku povredu glave zbog čega je za njega prvenstvo već tada bilo završeno, a sada je otkriveno kroz kakav pakao je prošao nakon toga.

Nesrećni fudbaler se sudario sa svojim golmanom nakon jednog centaršuta, golman je u punom naletu direktno kolenom u glavu pogodio Al Šaranija koji je odmah pao na zemlju, a da stvar bude gora sudija Vinčić nije odmah prekinuo utakmicu već je pustio da se okonča napad Argentine. 

Od utakmice je prošlo nekoliko sedmica i mnogi su već zaboravili Al Šaranija i njegovu povredu. Međutim, predsednik Fudbalskog saveza Saudijske Arabije Jaser Al Mišehal sada je otkrio šta se desilo sa defanzivcem nakon stravične povrede.

Ispostavilo se da Šarani nije zadobio samo povredu glave i da je zbog nekoliko zadobijenih povreda prilikom tog udarca morao čak tri puta na operacije. Spekulisalo se da se više neće vraćati na teren, ali srećom to nije tačno. Otkriveno je da je nesrećni fudbaler proveo nekoliko sedmica u bolnici, ali da je konačno pušten kući gde će nastaviti lečenje i da čeka strpljivo dozvolu da ponovo počne s laganim treninzima.

"Hvala Bogu Al Šarani je dobro. Imao je nekoliko povreda. Nije u pitanju bila samo povreda glave već je povredio i rebra, a imao je i strašnu povredu pankreasa nakon tog sudara. Hvala Bogu sada je dobro. Imao je tri operacije i trenutno se oporavlja kod kuće. Nismo sigurni kada će moći da se vrati na teren", rekao je prvi čoveg Saveza.

Ovaj 30-godišnji defanzivac već deset godina brani boje Al Hilala iz Saudijske Arabije.