Fudbal

KLUB GA OŽENIO, A ON ZABRLJAO! Rade Bogdanović o francuskom tragičaru - Prozivao sam ga, očekivao sam nešto...

Autor Mladen Šolak

Komentator Radio-televizije Srbije kritikovao je francuskog reprezentativca Usmana Dembelea posle finala Svetskog prvenstva u KatarU

Izvor: Profimedia/Screenshot Radio-televizija Srbije

Bivši srpski fudbaler, a sada stručni konsultant Radio-televizije Srbije Rade Bogdanović kritikovao je jednog francuskog igrača posle finala Svetskog prvenstva u Kataru. U trijumfu Argentine i padu dosadašnjeg prvaka sveta, on je posebno primetio loš nastup napadača Usmana Dembelea, koji je skrivio penal na Anhelu Di Mariji iz kojeg je južnoamerički tim poveo 1:0, pa je napustio igru u 42. minutu, iznenađujućom odlukom selektora Didijea Dešana.

"Malo sam ga i prozivao, taman kad su ga oženili, ja sam očekivao da napravi nešto, a opet je zabrljao. Oženio se pre šest-sedam meseci, dobro igra, jako dobar na krilu, leva-desna noga. Mislim da ga je klub oženio. Odigrao je prvenstvo, očekivao sam dosta od njega, a trener ga je izveo u 42. minutu, ali realno drugi gol Argentine je fenomenalan, to odavno nismo videli. Zašto je Argentina pobedila? Jer su četvorica igrača odigrala iz jednog ili dva dodira, proigravanje, Mesijev gol...", rekao je Bogdanović u studiju RTS-a.

On je dodao da su Argentini na Mundijalu dosuđivali penali jer protivnici verovatno nisu znali kako da se odbrane od Mesija i saigrača u šesnasestercu. "Mislim da je sudija bio na ozbiljnom nivou, sa autoritetom. Ipak bih o Argentini, ipak su joj svirali dosta penala, jako čudno, ali to se dešava, jer verovatno nisu mogli da ih savladaju osim što su ih obarali u šesnaestercu, pogotovo nesretni Dembele, koji je to uradio na ovakvoj utakmici, u ovom finalu...", dodao je Bogdanović, pričajući o ovom, zaista sjajnom pogotku novog prvaka sveta:

Argentina
Izvor: YouTube/TV Arena sport