AU!

ZVEZDA SAJTA ZA ODRASLE POLUDELA - MUŠKARCE VIŠE ZANIMA MUNDIJAL NEGO MOJE SLIKE! Brazilka je besna: Novac NE IDE meni!

Autor Nemanja Stanojčić

Kerolaj Čaves je ljuta na muškarce koji su pratili Svetsko prvenstvo...

Izvor: Instagram/kerolay_chaves

Zvezda sajta za odrasle OnlyFans Kerolaj Čaves (21) žalila se javno na društvenim mrežama zbog zarade tokom Svetskog prvenstva. Kako ona tvrdi, tokom trajanja Mundijala je dobila znatno manje novca za svoje slike i snimke na spomenutom portalu, jer su muškarci više gledali fudbal i davali novac na opklade, nego što su njoj plaćali.

Brazilka se zbog toga oglasila na internetu i požalila se kako joj nije bilo lako za vreme turnira u Kataru. "Više ih zanima fudbal nego se*s. Mnogo više para daju za klađenje, nego što plaćaju moje slike i snimke. Videćemo hoće li se vratiti i birati više žene nego muškarce koji trče za loptom sad kad je gotov Mundijal. Nisam navijala ni za koga, moja najveća pobeda je to što ću dobiti njihovu pažnju ponovo", poručila je ona.

Tokom trajanja šampionata sveta je obukla i donji veš na kom je bila fotografija brazilskog napadača Rišarlisona. "Napravila sam ovo i stavila njegov lik. Ne znam hoće li igrati na narednom meču, ali je ovo moja srećna amajlija", ispričala je Kerolaj. Nije im donela sreću, pošto su Brazilci ispali u četvrtfinalu od Hrvatske. Pogledajte i kako ona izgleda: