Fudbal

DINAMO OPET URADIO SJAJAN POSAO - DOBIĆE VELIKI NOVAC: Platio da dođe na "Maksimir", a sad Turci nude MILION za njega!

Autor Nikola Lalović

Dinamo čak i kad promaši sa transferom, to im se isplati!

Izvor: Profimedia/James Fearn/PPAUK

Dinamo iz Zagreba čeka ponude za Dominika Livakovića koji je bio zvezda Mundijala i koga je zapazio veliki Oliver Kan.Preporučio ga je Bajernu kome posle povrede Nojera hitno treba golman, ali dok vagaju ponude za svoje najbolje igrače na "Maksimiru" pune kasu rezervistima!

Baš kao što su na leto prodali srpskog napadača Komnena Andrića Klermonu za 1.000.000 evra, sada traže istu sumu za azerbejdžanca Mahira Emrelija koji je na kraju klupe u ovoj ekipi. 

Napadač iz Azerbejdžana stigao je u Dinamo iz Legije i na 15 mečeva u HNL-u je dao pet golova, a ove sezone je odigrao samo 233 minuta u dresu "modrih" i dao je tri gola. 

Emrelija u svojim redovima žele turski klubovi, a najviše Antalija koja ga je htela i kada je dolazio u Dinamo. Na kraju mu se izbor nije isplatio ne samo zato što u Zagrebu nije uspeo da se izbori za mesto u napadu pored Bruna Petkovića, već i zato što je jedno vreme bio suspendovan od strane FIFA.

On je na svoju ruku otišao iz Legije u Dinamo nakon čega ga je poljski klub tužio i na kraju je morao da plati 100.000 evra iz svog džepa kako bi mu se ta suspenzija obrisala i kako bi opet mogao na teren. Sada će Dinamo zaraditi na njemu, a još jednom u ovom klubu pokazuju šta je pravo poslovanje, čak i kada u samom Dinamu bukte sukobi i kriza.