FENOMENALNO

MANČESTER PRVO OTERAO RONALDA, PA NJEGOVOG SINA! Mladi naslednik ima novi klub, želi da sruši očev rekord u GIGANTU!

Mladi Kristijano junior prvi put će se razdvojiti od oca u fudbalskoj karijeri.

Izvor: youtube/printscreen/ ScreenSlam

Fudbalska javnost širom sveta još uvek čeka zvaničnu odluku Kristijana Ronalda gde će nastaviti karijeru, za sada je skoro izgledno da će to biti Saudijska Arabija i klub Al Nasr. Tim ugovorom, koji ima na stolu, Portugalac bi postao najplaćeniji sportista ikada i dok svi čekaju šta će se konačno desiti u "sagi Ronaldo" njegov sin Kristijano junior (12) karijeru nastavlja u najtrofejnijem klubu na svetu Real Madridu.

Tokom svoje kratke fudbalske karijere Kristijano junior je pratio oca u stopu, pa je nastupao u mlađim kategorijama Juventusa i Mančester Junajteda. Prošle sezone je branio boje ekipe "crvenih đavola" do 14 godina i u tom periodu je postigao 50 golova na 20 odigranih mečeva, pa se potvrđuje ona stara narodna poslovica da "ne pada iver daleko od klade".

Kristijano Ronaldo je 2009. stigao u Real i u narednih 9 godina je uspeo da osvoji sve što je moguće sa "kraljevskim" klubom. Pored brojnih timskih trofeja, on je postao i najbolji strelac u istoriji Real Madrida čime je upisan u zlatnoj istoriji kluba. Na zvaničnim mečevima Primere postigao je 311 golova, na 292 odigrane utakmice, što ga čini jednim od najboljih napadača u istoriji tog takmičenja.

Njegov sin Kristijano junior nikad nije krio da bi voleo da zaigra zajedno sa ocem, pa je on jedan od glavnih zagovornika što duže karijere svog slavnog oca. Ostaje da se vidi da li će mu se ta želja ostvariti, a za sada deluje jako teško jer Kristijano ima 38 godina, a njegov sin svega 12.

Pogledajte majstorije mlađeg Ronalda:

Kristijano Ronaldo junior u Realu
Izvor: youtube/Antonionne Football