Majstori!

DVA MAJSTORA U STUDIJU - OVAKO TO RADE NAJVEĆI IKADA! Maradoni ispunjen san, a Pele odmah pristao na spektakl! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Dva neverovatna fudbalera su imala sjajne trenutke zajedno, uz veliko poštovanje kolege.

Izvor: Twitter/AlbertVartanian/printscreen

Legendarni Pele, jedan od najboljih fudbalera svih vremena, preminuo je nakon teške bolesti. Od velikog majstora najpopularnijeg sporta oprašta se ceo svet, a mnogi su se nakon smrti Brazilca setili i njegovog najvećeg rivala u borbi za "GOAT" titulu. Već decenijama se vodi polemika o najboljem svih vremena, Peleu ili Maradoni, a njih dvojica su podelili neke impresivne trenutke u životu.

Svojevremeno su zajedno bio deo jednog spektakularnog televizijskog programa, gde je Dijegu Armandu Maradoni ispunjena želja. Kako je tada rekao, za njega bi ostvarenje sna bilo da razmeni nekoliko udaraca glavom sa Brazilcem, što je Pele oberučke prihvatio, uz osmeh na licu.

Njih dvojica su praktično istog trenutka ustali od stola i prešli na podijum, gde su se nekoliko desetina sekundi dobacivali glavama, pokazujući umeće iako su već godinama bili fudbalski penzioneri. Jednostavno, klasa je večna i talenat kakav su posedovala dva majstora iz Južne Amerike ne može da se izgubi tokom starenja. Pogledajte umetnike:

Legendarni Brazilac svojevremeno se dirljivom porukom oprostio od Argentinca, porukom "Jednog dana, nadam se da ćemo igrati fudbal zajedno na nebu". Sada se na nekom drugom mestu igra mnogo dobar fudbal, na terenu su majstori!