FOTO

ĐERAR PIKE SRUŠIO INTERNET - POKAZAO NOVU DEVOJKU: Klaru (23) prvi put vidi ceo svet, Šakira je nju prozivala!

Autor Mladen Šolak

Poznati fudbaler se oglasio i izazvao niz komentara fotografijom sa novom devojkom

Izvor: YouTube/Shakira/Twitter/davidadaan/Screenshot

Španski fudbaler Đerar Pike pokazao je svoju novu devojku, Klaru Če Marti, sa kojom je u vezi od letos. On se oglasio na Instagramu i samo objavio njihovu zajedničku sliku u sredu uveče, čime je izazvao "zemljotres" na toj društvenoj mreži, gde se nedeljama pisalo i pričalo o pesmi njegove bivše Šakire, kojom je "prozvala" i Pikea i Klaru. "Zamenio si Roleks Kasiom, zamenio si Ferari Tvingom", pevala je Kolumbijka, a Španac je odmah kupio i Tvingo i Kasio i od svega napravio marketing za svoj novi biznis.

"Evo su Tvingo i Kasio", objavio je jedan njegov pratilac na društvenim mrežama i izazvao niz lajkova. "Rolekse, uradi nešto", takođe je bio jedan od komentara. Naravno, bilo je i onih koji su žalili zbog rastanka jednog od najpoznatijih svetskih parova, koji ima dvoje dece. "Ne znam zašto, ali boli me dok gledam ovu fotografiju", objavila je Sofija Kajče, koja ima 2,3 miliona pratilaca.

Izvor: Instagram/3gerardpique

Šakira je navodno uhvatila Pikea u prevari tako što se jednom prilikom vatila kući i htela da proba džem od jagoda, koji obožava, za razliku od svog bivšeg i njihovih sinova. A onda je videla da je neko pojeo celu teglu i shvatila da je neko bio u kući. Ona pominje Đerara i njegovu devojku u svojoj pesmi. Sada se čeka njen odgovor na ovu Pikeovu objavu - ako joj je uopšte stalo do nastavka "rata".