Ne staje

IGRAO ZA PARTIZAN I REPREZENTACIJU SRBIJE, SAD ZAVRŠIO U TREĆOJ LIGI: Zaboravljeni špic našao 19. klub u karijeri!

Autor Nikola Lalović

Iskusni napadač koji je promenio mnogo klubova ima novi angažman, a posle Partizana, Seltika, Briža i Sporting Hihona sada je u trećoj ligi.

Izvor: MN Press

Iskusni srpski napadač Stefan Šćepović našao je novi klub! Ovaj 33-godišnji špic koji je nastupao u Partizanu i odigrao čak osam utakmica za nacionalni tim naše zemlje novi je igrač Kordobe! Ovaj klub igra u trećoj ligi Španije tako da će Šćepović sa 33 godine probati da ostavi utisak u Andaluzuji. 

Potpisao je do kraja sezone i s obzirom da je dokazan špic u Segundi gde je nastupao za Sporting Hihon, Hetafe i Malagu, nadaju se u klubu da bi golovima mogao da ih vrati u taj rang takmičenja. 

Ovo će Šćepoviću biti 19. klub u karijeri, a sv eje počelo u OFK Beogradu. Pozajmljivali su ga "romantičari" Mladom Radniku i Sopotu, bio je čak na probi u Sampdoriji, pa je potom sezonu 2010/11 proveo u Belgiji u Brižu i Kortrajku, Nakon odlične godine u Hapoelu iz Akre potpisao je za Partizan, za koji su takođe u karijerama igrali njegov otac Slađan i brat Marko. 

Najbolji utisak je ostavio upravo u Španiji igrajući za Sporting Hihon, što mu je zaradilo transfer u Seltik gde je osvojio titulu šampiona Škotske. Potom je prešao u Hetafe, a igrao je i za Videoton, Jageloniju, Malagu, za Maćidu u Japanu i AEL na Kipru. 

Sada sa 33 godine nastavlja karijeru i ne namerava da stane, a ako pomogne Kordobi da uđe u Segundu mogao bi ponovo da se vrati u ligu u kojoj je dao najviše golova. Za reprezentaciju Srbije igrao je na osam mečeva od 2012. do 2014. godine i dao je gol u pobedi nad Makedonijom.