HM!

NISAM JA NIKOGA PROZIVAO! Salihamidžić se NALJUTIO na voditeljku, upao u reč Švajniju: Vi novinari...

Autor Milutin Vujičić

Hasan Salihamidžić i Serž Gnabri nisu u najboljim odnosima u poslednje vreme i to se vidi.

Izvor: Twitter/FCBayernGER/printscreen

Sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić gotovo svakodnevno govori za nemačke medije, tako da je bio gost i televizijskog program uoči meča Bajerna i Majnca (4:0) u Kupu Nemačke. Naravno, glavna tema je prelazni rok, ali i Serž Gnabri koji je prethodne sedmice i te kako iznervirao "Bracu" zbog odlaska na nedelju mode u Pariz uoči obaveza sa minhenskim klubom u Bundesligi.

Tom prilikom je Salihamidžić "naribao" Gnabrija, dok mu trener Julijan Nagelsman ništa nije zamerio, tako da je voditeljka postavila tom prilikom neugodno pitanje bivšem kapitenu Bajerna Bastijanu Švajnštajgeru. Pre nego što je odgovorio kako bi se on lično osećao da je njega sportski direktor javno kritikovao, umešao se Salihamidžić.

"Samo sekund, samo sekund... Nikoga nisam prozivao, razgovarali smo. Gnabri je prihvatio kritiku i potom se izvinio. Na vama novinarima je da napravite veliku stvar od toga. Nema ništa sporno između mene i Gnabrija. Pričali smo o tome kao muškarci, to je ono što tražimo", pokušao je da "olabavi" situaciju Hasan Salihamidžić, dok je i Švajnštajgeru bilo neprijatno što je umešan u čitavu dramu u Bajernu.

Iako je Nagelsman bio "sasvim okej" sa tim što je Gnabri na slobodan dan išao u Pariz da gleda modnu reviju, jedan od najplaćenijih igrača Bajerna nije bio u sastavu za meč protiv Majnca. Ušao je tek deset minuta do kraja kada su već Čupo-Moting, Musijala i Sane rešili pitanje pobednika, da bi se u 83. u strelce upisao i Dejvis.