STRAŠNO

ČOVEČE, DA LI SI TI NORMALAN!? Stravičan faul na zvezdi Real Madrida, NAMERNO hteo da povredi zemljaka! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Sreća da je Vinisijus veoma jak, tako da je uspeo da izdrži i ovako drsko udaranje.

Izvor: Twitter/DanikRM_/Screenshot

Real Madrid je prethodne večeri savladao Valensiju 2:0 (0:0) i tako nastavio trku sa Barselonom koja im beži pet bodova na polovini sezone u La Ligi, a "posao su završili" za samo dva minuta. Prvo je u 52. minutu Benzema asistirao Asensiju, a zatim odmah i u 54. i Vinisijusu. Ipak, nije to bila stvar koja je obeležila partiju Brazilca, dogodila se u 72. minutu kada su svi na stadioni ustali sa svojih mesta.

Nažalost, nije to bilo ni zbog čega lepog, nego u strahu od povrede Brazilca. U duelu sa zemljakom Gabrijelom Paulistom - može samo da bude srećan što je prošao bez ozbiljinijih posledica...

Vinisijus i Paulista su igrali "jedan na jedan" i štoper Valensije je loše pokrivao prostor i ostavljao napadaču da ga pretrči - što je ovaj i uradio. Međutim, kada je napravio fintu i krenuo sa loptom, Paulista je pobesneo i napravio je užasan faul. Visoko je podigao nogu i po nogama je iz sve snage udario Vinisijusa, kao da je želeo da ga povredi.

Zbog ovog udarca Vinisijus je ostao na travi, a ubrzo se kraj njih stvorio i glavni arbitar meča koji je pokazao crveni karton fudbaleru Valensije. Sa desetoricom na terenu, "slepi miševi" nisu mogli da se vrate u meč.