UVEK HAOTIČNO

PRECRTAO JOVIĆA, SAD SA DRUGOM ZVEZDOM NE PRIČA: Eden Azar pobesneo na trenera Real Madrida!

Autor Milutin Vujičić

Karlo Ančeloti je presekao i više ne računa na najskupljeg u istoriji Real Madrida.

Izvor: Profimedia

Dok ne dođe do najavljenog troška na leto - Eden Azar će nositi titulu najskupljeg fudbalera u istoriji Real Madrid. Plaćen je 100 miliona evra Čelsiju, i to godinu dana pred istek ugovora, a interesantno je da je engleski klub na ime bonusa dobio još 50 miliona čak iako se Belgijanac nije proslavio na "Santijago Bernabeuu". Štaviše, ne da se nije proslavio nego je jedno od najgorih pojačanja u istoriji i toga je svestan i trener Karlo Ančeloti.

Azar je potpuno precrtan kod Ančelotija zbog čestih povreda i viška kilograma, ali i dugog jezika tako da španski mediji sada prenose da njih dvojica više čak i ne pričaju, odnosno - završili su za sva vremena.

Nedavno je navodno došlo i do burne svađe na treningu između Azara i Ančelotija, pošto italijanski trener nije uvažio kritiku da nije u redu način na koji se ophodi prema Belgijancu, tako da je sada njihova komunikacija prebačena na pomoćnike. Ni sa njima nema preterano uspešnosti pošto retko kada Azar i bude spreman za više od dve-tri nedelje, nakon čega se javi nova povreda zbog koje Ančeloti ne može da računa na njega.

Sada već 32-godišnji fudbaler, koji je došao istog leta kada i Luka Jović koji se mučio sa sličnim stvarima poput njega, odigrao je samo sedam mečeva ove sezone za "kraljevski klub". Doprineo je jednim golom i jednom asistencijom.

U poslednje vreme spominje se da bi poput Kristijana Ronalda mogao da ode u Saudijsku Arabiju.