PREPOZNALI JE

"UHVAĆENA" GLUMICA SA 18+ SNIMKA SA UTAKMICE: Sama se otkrila, o njoj bruji čitava Francuska! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Prepoznali su "glumicu" sa snimka zbog kog je Nica pokrenula istragu.

Izvor: Instagaram/laureraccuzo_

Na stadionu Nice krajem januara snimljen je film za odrasle i klub je hitno pokrenuo istragu kako bi otkrio ko stoji iza eksplicitnog amaterskog sadržaja koji se deli na "18+ sajtovima". Ispostavlja se, nije bilo potrebno mnogo da bi se došlo do aktera - pošto se misteriozna devojka sama razotkrila.

"Glavna glumiac" je izvesna Laura Rakuco, koja je sve snimila i objavila na platformi za odrasle "OnlyFans", da bi se potom odatle film proširio i na ostalim kanalima. Navijači koji su pokušali da saznaju ko se to odlučio da snimi odnose na "Alijanc rivijeri" nije dugo morao da traga da bi pronašao da je Laura taj sadržaj naplaćivala svojim pratiocima, pa je to potom neko odlučio da podeli i sa onima koji joj ne daju "bakšiš" za golišave snimke.

Na snimku koji se deli na sajtovima za odrasle vidi se da sve počinje na tribinama stadiona Nice, dok se potom seli u toalete stadioan za vreme utakmice protiv Lila (29. januar) gde je snimljena eksplicitna scena.

"Nica je podigla tužbu protiv osoba koje su snimale film za odrasle u toaletima našeg stadiona", navodi se u saopštenju, a za to vreme navijači Nice su čak i oduševljeni što je klub dobio "besplatnu reklamu" na ovaj način, dok rukovodstvo ni najmanje nije oduševljeno.

Laura Rakuco inače ima i javni Instagram profil na kome nije naročito aktivna i skriva lice: