Uživo

ZBOG OVOGA JE REAL NAJVEĆI KLUB NA SVETU! Liverpul ih razbijao, pa pukla PETARDA na Enfildu! (VIDEO)

Spektakularan meč u Ligi šampiona, a Real se vratio iz mrtvih!

Izvor: Profimedia

Imamo najbolji meč u Ligi šampiona ove sezone. Liverpul je dočekao Real u pravom klasiku evropskog fudbala, a fudbaleri oba tima su se potrudili da nam prirede spektakl. Na kraju smo videli sedam golova, veliki preokret i Realov ogroman korak ka mestu među osam najboljih timova Evrope.

A nije počelo tako... Darvin Nunjez je već posle četiri minuta izveo magiju i centaršut sa desne strane petom je poslao iza leđa Realovog golmana. Bio je to samo početak loše večeri za čuvara mreže, pošto je Tibo Kurtoa desetak minuta kasnije poklonio loptu Mohamedu Salahu za ubedljivih 2:0. Mirisalo je na debakl u tim trenucima, pre nego što su se Madriđani probudili.

Vinisijus Žunior je prvo iskoristio loše postavljanje Džoa Gomeza, a kada su igrači Reala oduzeli loptu Bajčetiću na sredini terena, mladi brazilski fudbaler bio je tu da pritisne kolegu iz reprezentacije, oduzme loptu Alisonu i zatrese praznu mrežu. Preokret je tek počeo, ono najbolje za Špance došlo je u nastavku meča.

Nakon samo dva minuta u nastavku pogodio je Eder Militao, a kada se raspucao i Karim Benzema. Pukla je petarda na Enfildu, a tim Jirgena Klopa nakon užasne sezone u prvenstvu sada ima i velike probleme u Evropi. Čini se da je epizoda u Ligi šampiona završena pre četvrtfinala.

U drugom meču večerašnjeg programa Napoli je golovima Osimena i Di Lorenca savladao Ajntraht u Frankfurtu, pa bi i u tom dvomeču revanš mogao da bude formalnost.

23:00

Drugi meč večeri!

Napoli je na gostovanju u Frankfurtu savladao Ajntraht, golovima Osimena u prvom i Di Lorenca u drugom delu meča. Čini se da je Italijanima to dovoljna zaliha pred revanš u Napulju.

22:55

Kraj - 2:5!

Real je pobedio na ovom meču! Kakav je ovo meč bio... Liveprul je u pvom delu meča imao dva gola prednosti već nakon 14 minuta i delovalo je da u potpunosti razbijaju Madriđane, a onda potpuni preokret. Pet Realovih golova za veliku pobedu Španaca na Enfildu i verovatno kraj ovog dvomeča.

22:29

67. minut - GOL, Karim Benzema!

Pukla je petarda u Liverpulu, a Realu je bilo potrebno oko 40 minuta da urade tako nešto! Karim Benzema je opet pogodio mrežu, ovog puta nakon što je predriblao Alisona i zatim matirao trojicu igrača Liverpula na gol-liniji.

22:19

55. minut - GOL, Karim Benzema!

Neverovatno je šta radi Real Madrid. Kada ih ceo svet otpiše, Madriđani se vrate i naprave haos. Od Liverpula trenutno na Enfildu nisu ostali ni tragovi.

22:09

47. minut - GOL, Eder Militao!

Kakav preokret u Liveprulu, samo dva minuta u nastavku bili su dovoljna da se Madriđani nađu u prednosti. Štoper Reala bio je najsnalažljiviji u kaznenom prostoru - gde ga niko nije čuvao - i pogodio je Alisonovu mrežu.

22:08

Nastavljamo!

Počeo je drugi deo meča u Frankfurtu, počeo je i drugi deo meča u Liverpulu, ali sa gotovo pet minuta kašnjenja. Nama će u fokusu više biti okršaj Liverpula i Real Madrida.

21:53

POLUVREME!

Spektakularan prvi deo meča gledali smo na Enfildu, četiri postignuta gola, dve majstorije i dve velike greške golmana. Biće, sigurno, mnogo uzbuđenja i u nastavku. Za to vreme, Napoli vodi u Frankfurtu.

Liverpul - Real Madrid 2:2
/Nunjez 4, Salah 14 - Vinisijus 21, 36/

Ajntraht - Napoli 0:1
/Osimen 40/

21:38

36. minut - GOL, Vinisijus Žunior!

Drugi gol mladog Brazilca, nakon što mu je Alison poklonio loptu. Kakav spektakl! Imamo dva maestralna pogotka Darvina Nunjeza i Vinisijusa Žuniora, kao i dva gola Salaha i Vinisijusa nakon velikih grešaka golmana. U začetku ove akcije španski fudbaler srpskgo porekla stefan Bajčetić izgubio je loptu na sredini terena.

21:31

27. minut - Izmena!

Umesto povređenog Davida Alabe Karlo Anćeloti mora već posle manje od pola sata igre da pošalje na teren Naća.

21:24

21. minut - GOL, Vinisijus Žunior!

Pa neće se šampion Evrope predati tako lako. Samo malo prostora je dobio na ivici kaznenog prostora i pored Džoa Gomeza loptu poslao u dalji ugao alisonovog gola. Imaćemo spektakualran meč u Liverpulu.

21:23

Gol Salaha!

A ovako je prednost duplirana...

21:19

14. minut - GOL, Mohamed Salah!

Verovatno najveća greška koju je Tibo Kurtoa izveo ikada došla je baš u trenutku kad nije trebalo da se desi. Real, koji je bio na konopcima, sada ima dva gola zaostatka. Belgijski čuvar mreže poklonio je loptu Salahu, a Egipćanin pogodio praznu mrežu za 2:0!

21:12

Kakav gol!

Pogledajte umeće Darvina Nunjeza!

21:08

5. minut - GOL, Darvin Nunjez!

Kakav početak meča na Enfildu! Majstorija napadača Liverpula već posle nekoliko minuta igre i "štikla" koja je šokirala Madriđane!

21:04

Minut ćutanja!

Susret u Liverpulu počeo je minutom ćutanja zbog smrti čuvenog golgetera Madriđana. Amansio Amaro napustio nas je u 84. godini.

20:55

Liverpul - Real Madrid!

Za manje od pet godina, ova dva tima su odigrala četiri veoma važna evropska meča među kojima su i dva finala Lige šampiona.

Real Madrid je u finalu Lige šampiona 2018. godine savladao Liverpul (3:1) golovima Karima Benzeme i dvostrukog strelca Gareta Bejla, dok je za poraženi tim pogodio Sadio Mane. Četiri godine kasnije Real Madrid je stigao do još jedne evropske titule pobedom nad Reala, a pre samo nekoliko meseci Vinisijus Žunior je postigao jedini gol u finalu.

Između ta dva finala Real je uspeo da izbaci Liverpul iz Lige šampiona i u sezoni 2020/21, ali tada u četvrtfinalu - ukupnim rezultatom 3:1!

20:45

Raspored!

U utorak (21. februar) i sredu (22. februar) biće odigrani svi prvi mečevi u osmini finala Lige šampiona. Ovo je raspored:

21. februar

Liverpul - Real 21:00
Ajntraht - Napoli 21:00

22. februar

RB Lajpcig - Mančester siti
Inter - Porto

20:25

Dosadašnji rezultati!

14. februar

Milan - Totenhem 1:0
PSŽ - Bajern 0:1

15. februar

Borusija - Čelsi 1:0
Briž - Benfika 0:2

20:10

Sastavi sa meča u Liverpulu!

Pravi derbi prve runde nokaut faze u Ligi šampiona igraju Liverpul i Real Madrid, a navijači očekuju da sve "pršti" večeras na Enfildu. Ovo su startne postave:

Liverpul:

Real Madrid:

20:05

Sastavi sa meča u Frankfurtu!

Ekipa Napolija gostuje Ajntrahtu u manje atraktivnom susretu današnjeg programa, a ovo su startne postave za taj meč!

Ajntraht:

Napoli:

19:45

Dobro veče!

Pred nama je novi "radni dan" za učesnike nokaut faze Lige šampiona, a fudbalska javnost u Evropi mnogo više će pratiti meč koji se večeras igra u Engleskoj. Danas su na programu utakmice Ajntraht - Napoli i Liverpul - Real Madrid, što je repriza nedavno odigranog finala!

Ukratko

  • Liverpul - Real Madrid 2:5
  • Debakl Engleza!
  • Igraju Ajntraht i Napoli 0:2
učitaj još +