Nekad rivali

ZBOG DROGBE NISAM MOGAO DA SPAVAM, ALI VLAHOVIĆ U FIORENTINI... Legendarni Italijan priznao koliko ga je Srbin mučio!

Autor Nikola Lalović

Leonardo Bonući je jedva dočekao Dušana Vlahovića u Juventusu, jer nije mogao da podnese da ga čuva!

Izvor: Profimedia/Live Media Publishing G

Kapiten Juventusa Leonardo Bonući pričao je o napadačima koje nije mogao da čuva, a između mnogih legendi protiv kojih je igrao morao je da spomene i Dušana Vlahovića. Navijači su mu na "Tvič" kanalu kluba postavljali pitanja, a prvi špic koji ga je mučio bio je Didije Drogba.

Legendarni napadač Čelsija bio je strah i trepet gde god da je igrao, a Bonući nije mogao da spava pred mečeve sa njim. 

"Mislim da je najteže bilo sa Drogbom, nisam mogao da spavam noć pred meč sa njim. Tako je i sa Duvanom Zapatom iz Atalante, uvek mi je bio problem da se fizički nosim sa njim. A iza njih sledi Dušan Vlahović dok je igrao za Fiorentinu", priznao je Bonući. 

Ipak nije on čuvao samo napadače, a kao što smo videli i u meču Liverpula i Reala, Luka Modrić je uvek bio posebno nezgodan. 

"Divim se Luki Modriću kao protivniku, ono što on radi je pretvaranje poezije u fudbal, zaista je senzacionalno", priznao je iskusni Italijan. 

Posle 429 utakmica za Juventus i 17 osvojenih trofeja, istakao je dva saigrača koja su ga impresionirala, a prva titula mu je ostala urezana u sećanju. 

"Pored Kristijana Ronalda Karlos Tevez je saigrač koji me je svojim mentalitetom najviše inspirisao i impresionirao. A najdraža titule u Juventusu mi je prva jer niko nije verovao da možemo da je osvojimo. Podrška navijača je tu bila ključna bilo je neverovatno videti radost na ulicama", završio je Bonući.