POGLEDAJTE

GOLMAN INTERA KRENUO DA SE OBRAČUNA SA DŽEKOM! Novi skandal u Interu, Turčin mu stavljao šaku na usta (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Neverovatna scena na "Đuzepe Meaci" gde je Andre Onana potpuno izgubio živce zbog nekog poteza Edina Džeka.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Inter je savladao Porto 1:0 (0:0) i tako napravio veliki korak ka četvrtfinalu Lige šampiona, međutim sve sem pogotka Romelua Lukakua u 86. minutu će zabrinuti trenera Simonea Inzagija. "Nerazuri" nisu igrali naročito dobar fudbal, čak ni kada je Porto ostao sa desetoricom na terenu, međutim ono što još više brine je da atmosfera nije dobra i da ima sve više potvrda za to.

Videli smo nedavno kako je Lukaku pretio Bareli, a da to nije "izolovani slučaj" pokazuje i primer sa meča protiv Porta kada smo videli novu svađu. Televizijske kamere zabeležile su kako Andre Onana urla na Edina Džeka i to nije bilo nimalo prijatno za videti.

Sve se desilo tokom prvog poluvremena kada je golman iz Kameruna, koji je tek od letos u Interu, pobesneo iz nekog razloga na napadača iz Bosne i Hercegovine. Videli smo žestok verbalni okršaj pošto Džeko nije želeo da ćuti na užasno ponašanje Onane, tako da mu je rekao da je bolje da prestane da mu se obraća na taj način. Situacija je umalo eskalirala i lako je moglo da dođe i do tuče dvojice saigrača da se nije umešao Hakan Čalhanoglu.

Turčin je ispravno reagovao i pokazao je prvo svom golmanu Onani da se smiri, čak mu i začepio usta, a nakon utakmice je rekao da su to stvari koje se "dešavaju pod adrenalinom" i da se ništa strašno nije dogodilo. Ipak, simptomatično je da se već učestalije to dešava u Interu.

Pogledajte kako su izgledale obe svađe na terenu: