DIVNO!

JUG SRBIJE DOBIJA LEPOTICU OD STADIONA! Pogledajte kako izgleda leskovački Old Traford, postavljena NAJMODERNIJA trava

Autor Milutin Vujičić

Hibridna trava postavljena je na teren novog stadiona u Leskovcu. Pogledajte kako će izgledati.

Izvor: Twitter/RanjeniOrao4/Screenshot

Srbija će uskoro dobiti više novih stadiona i najviše se pričalo o Nacionalnom stadionu u Beogradu, Zaječaru, Loznici i Nišu, a vredi istaći i da je nova "lepotica" u Leskovcu pri kraju. Završni radovi su u toku i ove nedelje je postavljena i travnata podloga na novi stadion Dubočice nakon čega se tek vidi koliko je objekat lep, odnosno da se radi o vrlo modernom zdanju.

Leskovački "Old Traford", kako ga često nazivaju stanovnici ovog grada sa juga Srbije, nije velikog kapaciteta i primaće oko 8.000 navijača, a sve deluje vrlo "ušuškano" i svedeno.

Interesantno je da je na stadion postavljena hibridna trava, koja polako postaje standard svuda u Evropi, a u Srbiji se koristi još samo na stadionu TSC-a. Klub iz Bačke Topole je takođe nedavno izgradio velelepan stadion i takoreći započeo "revoluciju" u Srbiji, a verujemo i da će Leskovčani moći da uživaju u dobrom fudbalu.

Pogledajte kako sada izgleda stadion:


A ovako stadion u Leskovcu izgleda spolja, odnosno pogledajte fotografije od pre mesec dana pre nego što je na njega postavljena hibridna trava: