Šteta...

OVO JE BOMBA KOJA JE ŠOKIRALA HUMSKU! Partizan blistao, pa potpuno stao - majstorija Šerifovog igrača za preokret! VIDEO

Autor Dušan Ninković

Spektakularan pogodak Mohameda Diopa u nadoknadi prvog dela meča.

Izvor: Youtube/Arena Sport TV/printscreen

Fudbaleri Partizana su iz Moldavije doneli prednost, ali Šerif nije u Beograd došao samo rekreativno. Iako je na samom početku meča tim iz Moldavije bio daleko slabiji rival, oni su u prvom delu meča uspeli da preokrenu rezultat susreta u Humskoj i izjednače se sa crno-belima u ukupnom skoru.

Gol za 2:2 postigao je Muhamed Diop u prvom minutu nadoknade, a njegova bomba je jedan od najlepših poteza u dosadašnjem toku dvomeča. Fudbaler moldavskog tima iskoristio je grešku pred kaznenim prostorom, prihvatio loptu i namestio se za udarac koji čak ni Aleksandar Popović nije mogao da odbrani. Neće ovaj pogodak baciti senku na dobru formu čuvara mreže Partizana, ali se mora reći da je bio nemoćan. Pogledjate gol:

Partizan - Šerif 1:2, Diop
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Podsećamo, Partizan i Šerif se u Humskoj bore za mesto u osmini finala Konferencijske lige. Srpski predstavnik je prethodne sezone baš u toj fazi takmičenja zaustavljen od Fejnorda, koji je kasnije igrao finale i u Tirani izgubio od Rome minimalnim rezultatom.