OGLASIO SE

ŠTA JE UPRAVA KRIVA? PA NE IGRAJU ONI! Ivica Iliev posle katastrofe Partizana: Ispadali smo i ranije...

Autor Milutin Vujičić

Bivši direktor Partizana Ivica Iliev podržao je rukovodstvo i pored eliminacije crno-belih iz Evrope.

Izvor: MN Press

Bivši sportski direktor Partizana Ivica Iliev izjavio je posle eliminacije crno-belih iz Evrope da je odgovornost na igračima, a ne na rukovodstvu protiv koga su navijači protestovali uoči meča protiv Šerifa. Okupili su se ispred Humske i poslali poruku upravi na čelu sa Miloradom Vučelićem, o odlasku vodećih ljudi Partizana skandiralo se i u toku meča, međutim Iliev pruža podršku svojim nekadašnjim saborcima.

"Šta je Uprava kriva? Ne igra Uprava, već igrači i stručni štab. Uprava je uradila sve što je bilo do nje, znam kako funkcioniše. Glavu gore, sačekaćemo sledeću sezonu za nova nadmetanja u Evropi", rekao je nedakašnji operativac kluba Ivica Iliev za "Sportski žurnal" posle utakmice.

Iliev ne smatra da je završetak takmičenja u šesnaestini finala Konferencijske lige preveliki neuspeh, čak ni kada je došao protiv ekipe iz Moldavije - i vođstva od 2:0 u ukupnom rezultatu.

"Ispadali smo i ranije iz Evrope. Kad podvučete crtu, drugu godinu zaredom imali smo proleće u Evropi. Sad se tek vidi koliki smo prošle sezone Crvena zvezda i mi napravili rezultat osminom finala. Deluje da smo kvalitetniji tim od Šerifa i da je trebalo da prođemo, što sad nije važno. Prolaz je bio već upisan, ali na ovom nivou ne sme bi smelo ovako nešto da se dešava, jer su na ovom nivou ozbiljni igrači i timovi", poručio je Iliev i ocenio da je presudio "neshvatljiv penal" koji je napravio Siniša Saničanin.

Podsetimo, Partizanu ovog vikenda sledi meč sa Radničkim iz Kragujevca, a potom i "večiti" derbi protiv Crvene zvezde, na kraju zakazan za 3. mart u 19 časova na "Marakani".