Ovo bi bila bajka

AGUERO JAVIO - MESI SE VRAĆA KUĆI: Ništa od Barselone, PSŽ-a i Amerike, oblači svoj omiljeni dres!

Autor Nikola Lalović

Najbolji fudbaler sveta još uvek nije produžio ugovor sa Pari Sen Žermenom, a to može da znači mnogo toga. Ipak, Serhio Aguero misli da zna gde njegov prijatelj nastavlja karijeru.

Izvor: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Ističe vreme, već se završava februar, a Lionel Mesi nije objavio gde će nastaviti karijeru. Ugovor sa Pari Sen Žermenom mu ističe na kraju sezone, a kako stvari u redovima ovog kluba nisu baš najbolje, on još uvek nije produžio saradnju. 

Postoji interesovanje Barselone da ga vrati, nekoliko timova iz američkog MLS-a je spremno da ga dovede, kao i klubovi sa bogatog Istoka, ali njegov bvši saigrač i jedan od najboljih prijatelja Serhio Aguero ima drugačiju ideju!

"Ozbiljno razmatra mogućnost igranja za Njuels Old Bojs", rekao je njegov dugogodišnji saigrač iz reprezentacije. Njuels Old Bojs je klub iz Rosarija, rodnog grada Lionela Mesija, a u toj ekipi je i ponikao. Ipak u Barselonu je otišao već sa 13 godina, a više puta u karijeri je istakao da bi voleo da obuče dres ove ekipe. 

Tako bismo mogli da u ovom gradu gledamo dvojicu velikana već naredne sezone, pošto pored Mesija koji želi u Njuels Anhel Di Marija je jasno rekao da će karijeru završiti u Rosario Centralu, drugom velikom klubu iz ovog grada.

Navodno bi Mesi mogao da debituje za Njuels u oproštajnom meču legendarnog Maksija Rodrigeza, koji je karijeru završio upravo u Njuelsu, a na to se osvrnuo i sam nekadašnji krilni fudbaler reprezentacije Argentine. "Kun je Kun, uvek je vragolast i ne zna da ćuti. Videćemo, teško je o tome govoriti jer će se zakotrljati svakakve glasine, nećemo se zaletati", rekao je Rodriguez.