Fudbal

PRAZNE TRIBINE U HUMSKOJ! Zašto nema navijača? Stiglo je i saopštenje - zna se kad se fudbal igra!

Autor Nemanja Stanojčić

Meč između Partizana i Radničkog 1923 odigrali su meč pred skoro praznim tribinama.

Izvor: MN Press

Partizan i Radnički 1923 u Humskoj odigrali su meč pred skoro praznim tribinama. Mali broj ljudi bio je na stadionu i gledao meč koji je završen remijem (1:1). Svakako jedan od razloga za tako nešto leži i u činjenici da je utakmica pomerena za dan, trebalo je da se odigra u nedelju popodne, ali je zbog loših vremenskih uslova došlo do odlaganja.

O tome su pisali i navijači tima iz Kragujevca koji tokom radnog dana nisu mogli da dođu u Beograd i da budu uz svoj tim. Oglasili su se i na društvenim mrežama. "Fudbal je sport koji okuplja različite ljude, generacije, slojeve i više je od same igre i trčanja za loptom. Navijači širom sveta preživljavaju radnu nedelju i čekaju vikend da idu na stadion, da 'cepaju glasne žice', popiju neko pivo i bodre klub. u Srbiji se u većini slučajeva igra svim danima osim vikenda, zbog toga će navijačka grupa 'Crveni đavoli' početi da sa bojkotom! Fudbal se igra vikendom, igra se zbog navijača", navodi se u njihovom saopštenju.

Kada su u pitanju pristalice crno-belih, poznato je da već neko vreme organizuju proteste i da su nezadovoljni stanjem u klubu. U narednom kolu igra se i "večiti derbi", Partizan gostuje Crvenoj zvezdi na stadionu "Rajko Mitić" 3. marta u 19 časova.