IZNENADIO SE!

SRPSKI EL ŠARAVI U ŠOKU ŠTO GA PARTIZAN NIJE DOVEO: "Nudili 500.000, a sad kad sam slobodan kao ptica na grani - NIŠTA!"

Autor Milutin Vujičić

Brzonogi fudbaler Dejan Dražić očekivao je da će ove zime postati član Partizana. To se nije desilo i otišao je kod "davljenika" u Surdulicu.

Izvor: MN Press

U Partizanu je vrlo turbulentno pošto je Gordan Petrić podneo ostavku nakon remija sa kragujevačkim Radničkim, a odmah je u šefa stručnog štaba promovisan Igor Duljaj. Dobio je vrlo nezgodan zadatak, da "razmrda" tim i to uoči "večitog" derbija protiv Crvene zvezde u petak, međutim nije samo atmosfera problem - jednostavno, crno-beli u ovom trenutku nemaju dovoljno dobar tim.

Tokom zime stigao je samo Andres Kolorado, koji je zabeležio i asistenciju na debiju protiv Kragujevčana, međutim očekivalo se više, posebno ako se zna da prva dva mesta u Superligi donose Ligu šampiona. Tim potezom Partizana bio je iznenađen i njihov nesuđeni fudbaler Dejan Dražić.

Srpski "El Šaravi", kako smo ga zapamtili zbog frizure u danima iz OFK Beograda, godinama je bio na meti crno-belih, ali se kockice nikada nisu poklopile. Verovao je da će ove zime kada je postao slobodan agent, ali ga je Partizan iznenadio...

"Istina je to, uvek je postojala konekcija između Partizana i mog agenta. U ovom prelaznom roku 80 odsto sam bio siguran da ću završiti u Partizanu. Zašto? Bio sam slobodan kao ptica na grani, a ne tako davno su hteli da plate 500 ili 600.000 evra obeštećenja za mene. Ipak, nisam obukao crno-beli dres i srećan sam u Radniku", rekao je novi fudbaler Surduličana za "Sportski žurnal".

Dražić je početkom februara raskinuo ugovor sa Bodrumsporom, pošto klub iz Turske nije bio zadovoljan njegovim igrama u prvom delu sezone, a iako nije prošao pripreme sa Radnikom - polako se nameće i mogao bi da bude njihov adut u borbi za opstanak. Podsetimo, Dražić je 2015. godine sa Karaburme otišao u Seltu za 1,2 miliona evra, a potom je igrao za Slovan, Real Valjadolid, Zaglembje i Honved.

"Toliko pregovora je bilo sa Partizanom i uvek je negde zapinjalo. U Humskoj sam naučio fudbalsku azbuku, zna se i kako smo se rastali, još u školi… Dokazao sam se u OFK Beogradu. Partizan je moj dečački neostvareni san", zaključio je on.