SKANDAL

PLESAO SA MAJKOM, BIO "SIN IZ SNOVA", A SAD OPTUŽEN ZA SILOVANJE: Poznatog fudbalera PSŽ-a ostavila i žena lepotica?

Autor Milutin Vujičić

Ašraf Hakimi našao se u centru skandala pošto ga je jedna devojka optužila za silovanje i to dok je supruga bila sa decom na odmoru u Dubaiju.

Izvor: Profimedia

Marokanski fudbaler Ašraf Hakimi raznežio je svet kada je na Svetskom prvenstvu u Kataru pobede svoje reprezentacije slavio sa svojom majkom. Prvo je nju pogledom tražio na tribinama, plesao je sa njom i svima je delovalo da se radi o uzornom sinu, međutim izgleda da to nije baš tako...

Hakimi je u ponedeljak, uoči dodele FIFA nagrada u Parizu gde je očekivano izabran u najbolji tim godine, optužen za silovanje. Odmah je demantovao ove navode, međutim njegova supruga Hiba Abuk, inače poznata španska glumica, ne veruje u njegovu verziju priče. "Marka" prenosi da je Abuk odlučila da odmah prekine vezu sa fudbalerom i zato nije bila u Parizu, odnosno čak je zatražila i razvod.

Navodno, njihova veza je već neko vreme u krizi i nisu na "istim talasnim dužinama", a optužba za silovanje je bila kap koja je prelila čašu. Nezvanično, tužioci u Francuskoj su već otvorili istragu posle navodne prijave silovanja. Njega je prijavila 24-godišnja žena da ju je Hakimi silovao u svojoj kući u predgrađu Pariza 25. februara. Navodno, počeli su da se dopisuju sredinom januara preko Instagrama, a potom je oženjeni Marokanac želeo više.


Kako prenose mediji, pozvao je ovu devojku u svoj dom i prvo je poljubio u usta, podigao joj odeću i poljubio grudi, uprkos njenim protestima, a zatim je i penetrirao u nju bez pristanka. Neimenovana žena je pobegla kući i nakon nekoliko dana prijavila silovanje u policijskoj stanici, ali iako nije podigla tužbu - to je učinilo tužilaštvo. Tokom tog vikenda je bio sam kod kuće jer je njegova supruga Hiba bila u Dubaiju sa njihovo dvoje dece na odmoru, da bi navodno nakon saznanja da se desilo silovanje - odlučila da ostavi fudbalera Pari Sen Žermena.

Inače, Hiba Abuk je 12 godina starija od Hakimija i poznata je po brojnim ulogama u TV serijama u Španiji. Tokom Svetskog prvenstva u Maroku bila je nezadovoljna što je njen suprug bio tako prisan sa majkom i što nije prvo prišao njoj nakon velikog uspeha Maroka, tima koji je bio četvrti na Svetskom prvenstvu u Kataru.