IZNERVIRAO SE

RONALDO SE NALJUTIO - DEČAK MU SPOMENUO MESIJA POSLE UTAKMICE! Klinac isprovocirao Kristijana, ovo mu se nije dopalo!

Autor Nemanja Stanojčić

Kristijano Ronaldo se naljutio kada je jedan dečak spomenuo Lionela Mesija.

Izvor: Twitter/screenshot/StoolFootball/YouTube/screenshot/CONMEBOL

Kristijano Ronaldo (38) iznenadio je mnoge odlukom da ode u Saudijsku Arabiju. Potpisao je tamo astronomski ugovor, dobiće ogromnu svotu novca, ali izgleda da stvari nisu onakve kako je zamislio. Dao je osam golova na šest utakmica, mada javnost tome ne pridaje veliki značaj. Izgleda da mu je teško palo što nije zatresao mrežu u pobedi protiv Al Batina (3:1) pošto ga je iznervrao potez jednog dečaka.

Po završetku te utakmice, dok je išao ka svlačionici, klinac mu je dobacio "Lionel Mesi je mnogo bolji". Kada je to čuo, portugalski fudbaler je se naljutio. "Lak meč, lak meč", uzvratio je revoltirani Ronaldo i nastavio šetnju do svlačionice.

Ronaldo je posle skandaloznog intervjua napustio Mančester junajted, došlo je do dogovora između dve strane i raskida ugovora. Pre toga je tokom Svetskog prvenstva u Kataru bilo dosta neprijatnih situacija između njega i sunarodnika i posle svega toga je doneo odluku da ode u jednu od ne tako poznatih liga. Uz to se pojavila i blogerka iz Venecuele koja tvrdi da je spavala sa njim...