IDE?

VLAHOVIĆ ODLAZI IZ JUVENTUSA NA LETO! Srbin traži izlaz zbog DVA razloga - već su se javili i evropski velikani!

Autor Nemanja Stanojčić

Dušan Vlahović mogao bi na leto da napusti Juventus.

Izvor: Profimedia

Dušan Vlahović (22) napušta Juventus već na leto. Tako tvrde italijanski mediji. Srpski reprezentativac nezadovoljan je dešavanjima u klubu iz Torina i traži izlaz. Navodno bi već za nekoliko meseci mogao da ode i to posle samo jedne sezone u crno-belom dresu.

Glavni urednik tamošnjeg "Tutomerkata" Marko Konterio piše da je Dušan spreman da ode zbog dva razloga. "Taktičko neslaganje između Vlahovića i Masimilijana Alegrija se nastavlja. Zbog toga, kao i zbog činjenice da je budućnost kluba u Evropi neizvesna, rastanak je moguć već na leto. Mančester junajted i Bajern Minhen pokazali su najveće interesovanje", napisao je Konterio.

Nije tajna da Srbinu ne odgovara defanzivni stil igre koji forsira Alegri. Zbog toga su i navijači tokom sezone više puta napadali iskusnog stručnjaka koji uprkos svemu nije promenio svoje taktičke zamisli. Na sve to Juventusu je oduzeto 15 bodova zbog finansijskih malverzacija i postoji šansa da dobiju dodatnu kaznu krajem marta. Jedna od opcija je dodatno oduzimanje poena. Izgleda da Dušan Vlahović nema nameru da ostane i da čeka...