ZA SVE POSTOJI PRVI PUT

POBUNA U SVLAČIONICI REAL MADRIDA! Ančelotiju pričaju iza leđa, "smenjuju" ga igrači - ovo mu se NIKAD nije desilo!

Autor Milutin Vujičić

Karlo Ančeloti je poznat po dobrom odnosu sa svojim fudbalerima, ali to nije slučaj u ovoj generaciji Real Madrida.

Izvor: Profimedia

Real Madrid već može da razmišlja o četvrtfinalu Lige šampiona jer su u prvom meču na "Enfildu" razbili Liverpul 5:2, ali na svim ostalim poljima - tona problema. U domaćem prvenstvu im ništa ne ide od ruke, pa su posle remija protiv Betisa (0:0) ostali na čak devet bodova daleko od Barseloen i malo je verovatno da će odbraniti titulu, što sa sobom povlači i ozbiljno nezadovoljstvo u svlačionici.

Dobro obaveštena radio stanica Cadena SER objavila je da je došlo do pobune protiv Karla Ančelotija, pošto je sve više igrača koji su nezadovoljni načinom na koji "stari trenerski vuk" vodi tim.

Prvo se spekulisalo da su Dani Sebaljos, Marko Asensio i Eden Azar okrenuli leđa Karlu Ančelotiju, a potom su se protiv njega pobunili i još neki igrači. Nevanično, to su pre svih Eduardo Kamavinga i Oreljen Čuameni, što sada već daje petoricu igrača koji mu "pričaju iza leđa". Oduvek je Ančeloti znao kako da drži svlačionicu zadovoljnom i da na svojoj strani ima igrače, međutim izgleda da je to malo drugačije u Real Madridu.

Kamavinga nije zadovoljan što sve češće igra levog beka, dok Čuameni igra retko. Očekivao je da dobije veću minutažu odlaskom Kazemira, međutim za sada nije toliko impresionirao da bi bio nezamenljiv u startnih 11.

Interesantno je da je prvi čovek kluba Florentino Perez stao na stranu igrača, koje je skupo platio, pa je čak predložio Karlu Ančelotiju da je vreme da se na klupu presele Luka Modrić i Toni Kros, što Italijan ne želi ni da čuje. Zbog toga tinja nezadovoljstvo u svlačionici i zato se sve više priča o mogućoj smeni Ančelotija. Navodno, postavljen mu je ultimatum da mora da osvoji bar jedan od tri najvažnija trofeja ili će mu "skratiti mandat" za godinu dana.

Nezvanične informacije već govore da je Raul Gonzales viđen za naslednika pošto se veruje da bi mogao da ostvari dobar odnos sa fudbalerima kakav je imao i Zinedin Zidan.