LEGENDA ODLAZI!

MODRIĆ DOBIJA ZAMENU U REALU?! Madriđani spremaju podmlađivanje ekipe, stiže BOMBA od 140.000.000 evra!

Autor Nikola Savić

Luka Modrić je stub igre Real Madrida, i iako igra neverovatno, u poslednje vreme su sve češće glasine kako bi mogao da napusti Santijago Bernabeu.

Izvor: Profimedia/Abu Adem Muhammed / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Luka Modrić godinama igra fenomenalno u dresu Real Madrida sa kojim se osvojio sve što se moglo osvojiti. U "los blankosima" je postao jedan od najboljih veznih igrača ikad, a mnogi mu zbog njegove dobre fizičke spreme ne predviđaju kraj karijere u narednim godinama. Pored svega toga u poslednje vreme su sve češće glasine oko njegovog odlaska iz Madrida, ali kako stvari stoje on će ipak potpisati novo produženje saradnje sa klubom sa stadiona "Santijago Bernabeu".

Igrač koji bi posle mnogo uspešnih sezona mogao da napusti aktuelnog prvaka Evrope je Toni Kros, kome se sprema i zamena u vidu supertalentovanog Džuda Belingema. Mladi Englez igra neverovatno zrelo za svoje godine i već sada se mnogi klubovi Evrope otimaju za njegov potpis.  Od ranije je poznato da je zainteresovan i Liverpul koji po mnogima ima prednost u pregovorima, jer Belingem upravo navija za "redse".

Real je navodno spremio 140 000 000 evra za igrača koji će u junu ove godine napuniti 20 godina. Borusija Dortmund će teško uspeti da ga zadrži, iako ove sezone gaje šampionske ambicije u Bundesligi. U Ligi šampiona su neočekivano ispali od Čelzija i sada sve karte bacaju na nemačko prvenstvo.

Madriđani već uveliko rade na podmlađivanju ekipe, pa su tako u prethodnim prelaznim rokovima doveli dosta mladih igrača kao što su Valverde, Čuameni, Rodrigo, Vinisijus, a pominje se navodno i transfer Kilijana Mbapea na leto 2024.  Primetno je da se u "kraljevskom klubu" planski radi i da se planira budućnost već sada, jer okosnica tima koja je u poslednjih 10 godina osvojila ogroman broj trofeja, sada već zalazi u pozne godine karijere. Za to vreme Modrić ima mesto u startnoj postav kluba u kojem je kada je došao proglašen za najgore pojačanje.