Fudbal

OPTUŽEN ZA SILOVANJE, PA DOBIO POZIV ZA REPREZENTACIJU! Selektor ŠOKIRAO izjavom: "Mi ga PODRŽAVAMO"

Autor Nemanja Stanojčić

Ašraf Hakimi dobio je poziv za reprezentaciju Maroka uprkos optužbama za silovanje.

Izvor: Profimedia

Skandal potresa fudbalski svet, Ašraf Hakimi (24) optužen je za silovanje i protiv njega je podignuta optužnica u Francuskoj. Uprkos svemu tome, on je dobio poziv za reprezentaciju Maroka za predstojeće prijateljske utakmice sa Brazilom i Peruom. O tome je pričao i Valid Regragi.

Selektor reprezentacije mnoge je iznenadio izjavom kada je pričao o jednom od svojih najboljih igrača i optužbama sa kojima se suočava. "Svi mi smo Marokanci i svi smo uz Hakimija. Postoji pretpostavka nevinosti i tako će biti dok se god ne dokaže suprotno. Pričam sa njim često, kao i sa drugim igračima, smiren je i to je najbitnije. On je jak i na terenu i van njega i glavna tema treba da bude fudbal, postoje drugi ljudi koji se bave drugim temama u njegovom životu", poručio je Regragi.

Hakimi je tokom prethodnog Svetskog prvenstva u Kataru oduševio mnoge kada je slavio sa svojom majkom posle pobede nacionalnog tima. Međutim, posle svega toga krenuo je haos. Spekuliše se i da je njegova supruga Hiba Abuk podnela zahtev za razvod. Ovo je njegova supruga: