FOTO

SPAVALA SA OSAM IGRAČA BARSELONE I REALA! Samira priznala sve, pa postala rijaliti zvezda: "Bila sam i sa Benzemom!"

Autor Nemanja Stanojčić

Ona tvrdi da je bila u intimnim odnosima sa osmoricom fudbalera iz dva najveća španska kluba.

Izvor: Instagram/screenshot/samira.jalil

Samira Salome (32) Žalil tvrdi da je spavala sa Karimom Benzemom i još sedmoricom fudbalera Real Madrida i Barselone. Ona je posle svih tih priznanja i priča o svom načinu života postala rijaliti zvezda. Učestvovala je u mnogim emisijama, ima preko 450.000 pratilaca na Instagramu.

Najveću popularnost stekla je pre nekoliko godina kada je otkrila i imena dvojice igrača sa kojima je imala intimne odnose. "Spavala sam sa osam igrača Reala i Barse. Karim Benzema i Mark Bartra neki su od njih", napisala je ona na Tviteru pre nekoliko godina i tom prilikom objavila i fotografiju sa Benzemom iz jednog kluba. Od tada je bila deo mnogih rijaliti programa, nedavno je izbačena iz "Kuće poznatih" u Meksiku.

U tom periodu je pričala i kako je čuveni motociklista Mark Markez želeo sastanak sa njom i da ga je tada odbila. Što se Benzeme tiče poznate su i njegove veze. Trenutno je u vezi sa Džordan Ozunom i sa njom čeka dete. Već ima dvoje dece, sa Korom Gatije i Kloi de Lune, nedavno je devojku i ženu doveo na dodelu "Zlatne lopte". Ovako izgleda Samira: