Majstorija!

BOMBA - GOLMANA ŠOKIRAO POGODAK PREKO CELOG TERENA: Kapitulirao tim kojem je Zvezda uzela najveći trofej! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Iskusni golman protiv najpoznatijeg kluba u državi postigao prvi i verovatno jedini gol u karijeri.

Izvor: Twitter/TNTSportsCL/printscreen

Spektakularan pogodak golmana Leandra Rekuene (35) u derbiju čileanskog fudbala! Njegov tim Kobresal dočekao je slavni Kolo Kolo i uspeo da upiše tri boda (3:1), a veliku pobedu tima ukrasio je njegov udarac preko celog terena. Iako mu to nije bila namera, Rekuena je uspeo da zatrese mrežu kolege Brajana Kortesa koji je napravio veliku grešku.

Čuvar mreže koji nastupa za Kolo Kolo istrčao je van kaznenog prostora kako bi intervenisao i otklonio opasnost, okliznuo se i izgubio dragoceno vreme, a lopta ga je preletela. Imala je sasvim dovoljno vremena da u laganom ritmu ode do praznog gola, a Leandro Rekuena je tako postigao prvi pogodak u profesionalnoj karijeri. Pogledajte njegov gol:

Inače, igrao se 77. minut meča kada je Kobresal treći put zatresao mrežu, a Kolo Kolo je do kraja susreta uspeo samo da smanji prednost. To nije bilo dovoljno da se izbegne poraz pa nakon devet kola slavni tim koji je protiv Crvene zvezde igrao u Interkontinentalnom kupu sada zauzima osmu poziciju na tabeli. Njihov rival sa ovog meča je bolje plasiran i trenutno je četvrti na ligaškoj tabeli.