Fudbal

RASTAO SE SA LALATOVIĆEM I POBEDIO: Optužio ga za "izdaju", a on konačno prekinuo crni niz Radničkog!

Autor Mladen Šolak

Nišlije prekinule seriju veoma loših rezultata

Izvor: MN Press

Trener Radničkog iz Niša Dragan Šarac, dugogodišnji pomoćnik Nenada Lalatovića, ostvario je prvu pobedu sa Nišlijama od kada je imenovan za šefa stručnog štaba. On je Nišlije vodio do trijumfa 1:0 protiv Spartaka u Subotici, gde je utakmicu odlučio Sava Petrov, pogotkom "iz odbitka" u 34. minutu utakmice.

Tom pobedom Radnički je na tabeli pretekao Spartak i Javor i zauzeo 11. poziciju. Na pauzu zbog utakmica reprezentacije otišao je u sjajnom raspoloženju. "Čestitam mojim igračima na prikazanom karakteru i igri danas. Bili smo u situaciji da nam je pobeda imperativ i oni su na najbolji mogući način odgovorili izazovu. Borili su se kroz čitav meč i „ginuli“ su jedan za drugog na terenu. Idemo na pauzu da se što bolje pripremimo za preostale mečeve. Čestitam na fer i korektnoj igri i igračima Spartaka i želim im sve najbolje u nastavku šampionata", rekao je Šarac posle utakmice.

Radnički je pod Šarčevim vođstvom ostvario prvu pobedu još od 4. februara i trijumfa protiv Mladosti na Čairu. Od tada su Nišlije ostvarile tri remija i doživele tri poraza, pa u takvoj situaciji nije bilo veliko iznenađenje što je Nenad Lalatović otišao iz kluba i u međuvremenu preuzeo Mladost Gat. Dok on u Novom Sadu nije uspeo da trijumfuje u prva dva kola na klupi tamošnjeg superligaša, Šarac je uspeo da osvoji važna tri boda. Lalatović mu je veoma zamerio to što je ostao u Radničkom i nije nastavio sa njim, što je i javno rekao, a evo kako sada na tabeli stoji Šarčev Radnički.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt