Ljut

OGLASIO SE I TRENER JUVENTUSA O "SKANDALU" KOSTIĆA I VLAHOVIĆA: Budite gospoda i ćutite, nemojte da me ljutite!

Autor Nikola Lalović

Maks Alegri nije hteo da ostane nem na optužbe da je njegov tim na neregularan način postigao jedini gol na meču.

Izvor: Profimedia/Nderim KACELI

Velika se bura podigla u Italiji posle derbija između Juventusa i Intera u kome je ekipa Maksa Alegrija došla do pobede minimalnim rezultatom. Sudija tog meča dugo je gledao VAR i na kraju odlučio da prizna gol Filipu Kostiću, a onda je usledila lavina komentara.

Iz Intera su se bunili jer je Adrijen Rabio pre asistencije za srpskog krilnog fudbalera dirao loptu rukom, a italijanski novinari su išli korak dalje i tvrdili da je i Dušan Vlahović pipao loptu rukom u napadu u kome je kasnije postignut pogodak. Posle svega se oglasio i trener Juventusa, ljut zbog optužbi na račun svog tima. 

"Epizoda sa Rabioom? Nemojte da me ljutite! Niste pričali o Salernitani, zato nemojte da me ljutite. Sudijske odluke moraju da se poštuju, sada kada je VAR tu. Kakve god da su, dobre ili loše, moraju da se poštuju. Hajde da uradimo to. Budimo gospoda, nemojmo da pravimo mnogo buke. Nije bilo lako suditi ovaj meč", rekao je iskusni italijanski stručnjak.

Na kraju je do samog finiša utakmice gol Filipa Kostića ostao jedini koji je postignut, što je ostavilo Juventus u borbi za mesto u Evropi naredne sezone, a posle ovog poraza Interu se komplikuje borba za jedno od mesta koje vode u Ligu šampiona. Pogledajte gol Filipa Kostića: