Nikako da se uklopi

GOTOV TRANSFER NEMANJE RADONJIĆA: Svađao se sa trenerom pa blistao, sad je konačno otišao iz Olimpika!

Autor Nikola Lalović

Nemanja Radonjić ostaje u Italiji, ali bi već na leto mogao opet da bude na tržištu!

Izvor: Profimedia/Fabio Ferrari/LaPresse

Nemanja Radonjić je i zvanično novi fudbaler Torina! Kako javlja "Tutosport" srpski krilni fudbaler koji je na pozajmici u Torinu iz Olimpika iz Marseja je u februaru postao igrač "bikova" za stalno! Prema pisanju ovog italijanskog media tada je aktivirana klauzula o obaveznom otkupu ugovora i Radonjić je potpisao ugovor sa Torinom do 2026. godine. 

On je iz Crvene zvezde prešao u Olimpik iz Marseja 2018. godine, a francuski velikan ga je slao na pozajmice u Hertu, Benfiku i sada u Torino. U Italiji je najviše igrao i do sada je upisao četiri gola na 26 mečeva za ovaj klub, ali je imao mnogo uspona i padova.

Svađao se sa trenerom Ivanom Jurićem, imao sukobe sa njim, pa sve vraćao na teren i pokazivao deo svog neospornog talenta. Ipak, "Tutosport" javlja da bi Radonjićeva epizoda u Torinu mogla da se završi na leto čak i sada kada mu je ugovor produžen. Pogledajte svađu Nemanje Radonjića sa trenerom Torina Ivanom Jurićem: 

"Sada Radonjić, koji je posle sukoba sa trenerom Jurićem u derbiju odmah rehabilitovan, mora da pokaže da zaslužuje mesto u timu", pišu italijani. 

Nekoliko igrača u Torinu ostaje bez ugovora na kraju sezone, pa bi to moglo da natera Totrino da ipak zadrži Radonjića i da se posveti rešavanju problema na drugim delovima terena, a pogotovo u odbrani. Nigerijski desni bek Ola Aina ostaje bez ugovora na kraju sezone, a s obzirom da Fulam želi da ga vrati u svoje redove, verovatno će se pridružiti Aleksandru Mitroviću u Londonu,