Gde si?!

NESTAO POSRNULI FUDBALSKI SUPERSTAR IZ ENGLESKE! Bio igrač od 100 miliona, sad se nikome ne javlja!

Autor Dušan Ninković

Ljudi u klubu nisu sigurni gde se nalazi i da li je dobro.

Izvor: MN Press

Nekadašnji fudbaler Totenhema Dele Ali (26) već dugo pokušava sebi da uništi karijeru. U timu iz Londona sve je prestalo da funkcioniše pre dve godine, odlazak u Everton nije pomogao, a čini se da ni avantura na istoku Evrope nije pravo rešenje za njega. Momak koji je svojevremeno bio u vezi sa ćerkom Pepa Gvardiole češće je u medijima zbog skandala, a i ovog puta je to povod - trener Bešiktaša misli da je on nestao!

Po rečima iskusnog Šenola Guneša koji predvodi crno-beli tim iz Istanbula, Dele Ali se ne javlja i o njemu trenutno nema ni traga ni glasa. Iako su u klubu očekivali da se nakon kratke posete Engleskoj vrati treninzima, to se nije dogodilo pa sada moraju da razmišljaju gde je vezni fudbaler koji je u jednom trenutku bio među najperspektivnijim igračima na svetu.

"Dele Ali je dobio dozvolu za malu pauzu, ali se još nije vratio. Kiša je. Verovatno ga zato nema. Pokušavamo da saznamo gde je. Nismo uspostavili kontakt, nadamo se da nije doživeo neku nesreću", rekao je trener Bešiktaša Šenol Guneš, kojem ovo nije prvi put da ima probleme sa kontroverznim engleskim fudbalerom.

Imajući u vidu da je nedavno izbačen iz prvog tima, moguće je da se Dele Ali oprostio od Turske i Bešiktaša. Pitanje je da li nekadašnji fudbaler Totenhema i reprezentativac Engleske ima nameru da se vraća u klub koji je pokušao da mu spasi karijeru. A kad smo kod toga, evidentno je da nisu uspeli. Tokom boravka u Turskoj odigrao je samo 15 mečeva i nešto više od 800 minuta, uz tri postignuta gola. Kao da ga fudbal ne zanima preterano...

Za to vreme, engleski mediji imaju informacije da je Dele Ali u rodnoj zemlji i da se poslednjih dana dobro zabavlja. On je jednom prilikom primećen u društvu Kim Kardašijan koja je nedavno gledala evropski meč Arsenala, a zatim otputovala u Pariz kako bi ispratila utakmicu PSŽ-a.