Fudbal

SRBIJA IMA NOVOG BISERA NA GOLU: Brani u trećoj ligi, ima 18 godina i na leto ide u redove evropskog velikana!

Autor Nikola Lalović

Mladi golman Sinđelića iz Beograda Luka Veličković je pred transferom karijere!

Izvor: YouTube/FK Sinđelić Beograd

Srbija je zemlja golmana! Dragan Stojković Piksi u poslednje vreme ne zna koga bi pre stavio na gol nacionalnog tima, a sada se pojavio novi talenat među stativama u našoj zemlji. U pitanju je 18-godišnji golman Sinđelića iz Beograda Luka Veličković. 

Kako javlja ugledni "Transfermarkt" čuvar mreže tima sa Pašinog brda je sve dogovorio oko prelaska u Benfiku naredne sezone! Očekuje se da uskoro transfer bude i ozvaničem i da Luka Veličković postane jedan u nizu srpskih fudbalera koji su nastupali za Benfiku. 

Tu se kao golman formirao i Mile Svilar, a sada posle odlične sezone u Srpskoj ligi Beograd u kojoj je primio samo 12 golova na 18 mečeva ove sezone Veličković može da krene njegovim stopama. Sinđelić je prošle sezone bio drugi u Beogradskoj zoni i tako je stigao u treći rang takmičenja, a sada su pre svega zbog odbrana svog mladog čuvara mreže na sredini tabele na desetom mestu, 11 bodova daleko od zone ispadanja. 

Sinđeliću bi tako u narednoj sezoni mladi 18-godišnji Veličković mogao da obezbedi ne samo opstanak u Srpskoj ligi Beograd, već i ozbiljan novac od transfera u Benfiku!