FOTO

SINE, SA DEVOJKOM TI SPAVAO CEO MILAN, INTER I SVI TRENERI! Fudbaler ostao u ŠOKU kada je saznao: Posle toga je puklo!

Autor Milutin Vujičić

Ko je lepotica sa kojom se Mesut Ozil zabavljao u Madridu, a koju je Žoze Murinjo vrlo dobro znao iz perioda dok je radio u Interu... Posle razgovora je sve puklo.

Izvor: Instagram/m10_official/aidayespica27official/Screenshot

Nemački fudbaler Mesut Ozil odlučio je da usred sezone završi karijeru pošto mu je svega dosta. Ozil je već godinama daleko od vrhunskog nivoa, ne i od vrhunske zarade, a odlaskom u Tursku 2021. godine bilo je jasno da pomalo privodi karijeru kraju. Igrao je za Fenerbahče, potom je letos stigao u Bašakšehir gde je bio potpuno nezainteresovan i odigrao je manje od 200 minuta za ovaj klub, ali to ne znači da nećemo pamtiti one njegove dobre dane...

Najbolji su bili u Real Madridu u kome je igrao od 2010. do 2013. godine, međutim na kraju mu je preselo zbog predsednika kluba Florentina Pereza sa kojim je prvo bio u odličnim odnosima, da bi potom došlo do "zahlađenja", tipično za njega.

Španski list "El Konfidensijal" je pre nekoliko godina objavio snimke razgovora Florentina Pereza na kojima se čuje da je predsednik Real Madrida sve znao o ljubavnom životu Mesuta Ozila i pritom nije govorio nimalo lepe stvari o njegovoj izabranici. Ozil se u to vreme zabavljao sa venecuelanskom manekenkom Aidom Jespikom i to se Perezu nimalo nije dopalo pošto je primetio da Nemac igra slabije od kada se zaljubio "do ušiju" u nju.

"Ozil se zaljubio u jednu manekenku iz Milana. Murinjo mu je rekao 'sa devojkom ti je spavao ceo tim Milana, ceo tim Intera i ceo stručni štab'. Mislim da je Ozil posle te izjave raskinuo sa njom. Mesut je imao 21 godinu kada je došao sa devojkom, ali je brzo otkrio čari Madrida i promenio je stil života. Oterao je tadašnju devojku i zamenio je sa manekenkom. Koristio je privatni avion da odleti do nje, da odradi posao i da se vrati", kazao je Perez na tom snimku, a može se reći da su posle toga i Murinjo i Ozil bili u sukobu jer se nemačkom fudbaleru nije dopalo što je tako govorio o Aidi.

U međuvremenu, Ozil i Aida su raskinuli, a potom je nemački fudbaler oženio švedsku glumicu turskog porekla Amine Gulše. Njih dvoje su zajedno od 2017. godine, venčali su se dve godine kasnije i danas imaju dvoje dece. Što se tiče Aide, za nju se i dalje priča da "zavodi" fudbalere. Pogledajte kako izgleda: