BAJERN U PROBLEMU!

ŽENE PRAVE PROBLEM U BAJERNU! Bavarci nakon trenera ostaju bez jednog od NAJBOLJIH igrača, a razlog je njegova devojka!

Autor Nikola Savić

Nakon otkaza doskorašnjem treneru Julijanu Nagelsmanu zbog veze sa novinarkom, Bajern je opet u problemu zbog devojke njihovog igrača.

Izvor: Instagram/leroysane/screenshot

Bajern Minhen igra dobro u Ligi Šampiona, u Bundesligi su u borbi za trofej, ali klubu sa Alijanc Arene probleme "prave žene njihovih igrača", pišu nemački mediji. Bivši trener ekipe Julijan Nagelsman je dobio otkaz nakon što je "Bild" objavio vest o promenama taktike u ekipi, a navodno je Nagelsmanova devojka koja radi za nemački list tu vest objavila. Na mesto trenera je doveden Tomas Tuhel i smatralo se da je problemima kraj.

Sada je u žižu javnosti dospela devojka Liroja Sanea, Kendis, nakon što je napustila Minhen i preselila se u London sa svojom ćerkom. Sane tako svaki slobodan dan koristi kako bi posetio porodicu i već na leto planira da ode iz Bajerna u neki od klubova iz Premijer Lige. Trenutno je u Engleskoj, jer ne igra za reprezentaciju na startu kvalifikacija za Euro sledeće godine i time šalje jasnu poruku pred prelazni rok. Nemac će se tako najverovatnije nakon tri godine ponovo vratiti u Premijer Ligu, u kojoj je pre Bajerna igrao za Mančester Siti. Sane je u Bavarsku stigao u leto 2020. za 50 miliona evra i do sada je pružao dobre partije za šampiona Nemačke, ali ljubav će ga izgleda naterati da ponovo ide iz domovine.

Kendis (35) je osam godina starija od Sanea i u vezi su dobili ćerku Riu Stelu, a privatni život nije previše eksponiran za javnost. Ona je pevačica, a u prošlosti je često znala da iznosi svoje stavove javno, pa je tako za ženu fudbalera Rijada Mareza rekla da je puna implanata. Nakon toga se povukla sa društvenih mreža i sve svoje profile je ugasila.