ŠOK!

OGROMNI PROBLEMI ZA GVARDIOLU, VAŽAN IGRAČ OPERISAN! Ne igra protiv Liverpula, HITNO napustio reprezentaciju!

Autor Nikola Savić

Fil Foden je napustio reprezentativni kamp i išao je na hitnu operaciju.

Izvor: Profimedia

Reprezentativac Engleske i igrač Mančester Sitija Fil Foden se nije našao u timu ni za drugu utakmicu kvalifikacija za predstojeće Evropsko prvenstvo. On je napustio kamp reprezentacije zbog hitne operacije slepog creva, pa je pobedu svojih saigrača ispratio iz bolničkog kreveta. On se prema pisanju engleskog "Gardijana" požalio na bol u slepom crevu, a kasnije je na pregledima ustanovljeno da mora "pod nož".

Foden neće biti u konkurenciji za tim ni u Premijer ligi za utakmicu u 29. kolu protiv Liverpula koja se igra 1. aprila. Ove sezone je u timu Pepa Gvardiole nastupio 36 puta i postigao 13 golova i šest asistencija. Još uvek se ne zna koliko će Englez biti van terena, ali prema navodima medija, ne očekuje ga duga pauza. On je na svom instagram profilu objavio da je dobro i da očekuje brz povratak na teren.

Engleski fudbaler je svoju seniorsku karijeru počeo u Mančester Sitiju kao produkt omladinske škole, a Gvardiola ga je prvi put uvrstio u tim još 2016. kada je Foden imao samo 16. godina u meču protiv Seltika. Koliko je Španac tada verovao u njega govori i to da je na jednoj koferenciji za medije, na pitanje koje igrače nikada ne bi prodao pored Kevina de Brujnea dodao je i Fodena što je tada mnoge iznenadilo.